34.8 C
București
20 iunie, 2024

Nicușor Dan se pregătește pentru un nou mandat la Primăria Generală. La cine vrea să găsească susținere

Sursa foto: Razvan Valcaneantu/ EEC

Publicat la 12 aprilie 2023, 22:47

Primarul general Nicușor Dan intenționează să candideze pentru un nou mandate la conducerea Primăriei Generale. Actualul edil susține că are nevoie de mai multă vreme pentru a-și duce la bun sfârșit proiectele pe care a început să le implementeze. În acest context, Nicușor Dan a arătat că nu vede pe nimeni interesat să lupte împotriva mafiei imobiliare care încearcă să acapareze Bucureștiul.

Primarul Nicuşor Dan a declarat că până la alegerile locale viitoare, peste un an, se vor clarifica lucrurile legate de susținerea politică pentru

. El a arătat că în acest moment, în ciuda divergențelor, coaliția formată din PNL, USR și PMP, împotriva PSD, funcționează în Consiliul General al Municipiului București.

În acest context, Nicușor Dan a precizat că face tot ce ține de el pentru a media neînțelegerile care apar în tre cele trei formațiuni. Iar până acum, acest lucru i-a reușit, într-o mare măsură, având în vedere că lucrurile funcționează.

„Alegerile vor fi peste mai mult de un an şi jumătate, undeva în septembrie, octombrie, poate şi mai târziu. În momentul de faţă, există o coaliţie cu PNL, USR, PMP care funcţionează, cu scârţâielile inerente oricărei coaliţii şi pe care nu mă străduiesc să le amplific, dimpotrivă, încerc să le mediez”, a explicat primarul general.

Nicușor Dan vrea să-și finalizeze proiectele

Nicușor Dan a precizat că dorește să candideze pentru a finaliza proiectele pe care a început să le deruleze la nivelul Municipalității, în special pe cele care vizează reabilitarea rețelei de termoficare, pe care a preluat-o într-o stare jalnică, de la predecesoarea sa, Gabriela Firea. De asemenea, își dorește să combată mafia imobiliară care încearcă să pună stăpânire pe

„Mă interesează să candidez din nou, pentru că în administraţie lucrurile durează uneori şi patru, cinci ani şi abia mai târziu vezi rezultatul la ceea ce ai început. Mă interesează şi pentru că nu văd o altă persoană care să reuşească să se opună mafiei imobiliare, ca să o spun foarte deschis”, a mai precizat Nicușor Dan.

Pe cine se bazează primarul pentru

Primarul a precizat că va vedea la momentul

pe cine se poate baza pentru a-l susține. El s-a arătat mulțumit că oamenii au înțeles că Bucureștiul are nevoie de o direcție, iar nu de cosmetizări cu copaci plantați prin intersecții.

„Susţinerea o să o vedem în momentul acela. Până atunci eu sunt bucuros că mulţi oameni au înţeles că Bucureştiul are nevoie de o direcţie şi are nevoie de a aşeza lucrurile înainte. Să pui pomişori şi semafoare fără nicio direcţie e uşor, dar să dai o direcţie unui oraş care nu a avut asta e mai greu”, a declarat

conform Euronews România.

Revista presei

Romania TV

DC News

Stirile Kanal D

Doctorul Zilei

Rețete și vedete

Evenimentul Istoric

Animal Zoo

Capital Comunicate

EVZ Comunicate

Editura de carte

Sursa: https://evz.ro/nicusor-dan-se-pregateste-pentru-un-nou-mandat-la-primaria-generala-la-cine-vrea-sa-gaseasca-sustinere.html

Ultimă oră

Același autor