19 C
București
4 mai, 2024

Gabriela Firea îl desființează pe Nicușor Dan după cea mai mare avarie de termoficare din București: ”Bucureștenii se spală la ibric!”

3.700 de blocuri, cele mai multe în sectorul 6, nu au apă caldă. Este una dintre cele mai mari avarii din ultimii ani, iar două dintre cele patru CET-uri s-au oprit, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

24 apr. 2024, 09:45

„Jumătate dintre locuitorii Capitalei au motive să-i spună actualului primar general! Se spală cu apă încălzită la ibric! 3.700 de blocuri, cele mai multe în sectorul 6, nu au apă caldă! Mai e şi frig afară! Este una dintre cele mai mari avarii din ultimii ani, iar două dintre cele patru CET-uri s-au oprit. Ce face primarul general în acest timp? Ce știe cel mai bine când apare o criză: nimic!”, este mesajul postat miercuri de Gabriela Firea.

Aceasta îl ironizează pe Nicușor Dan pentru că „se laudă cu kilometri peste kilometri de țevi vechi înlocuite, cu șantiere deschise din banii europeni munciți de noi”.

„Ca să nu mai mintă peste tot că nu am făcut nimic, las aici cifrele reale, verificabile de oricine interesat: Din 2016 până în 2020 s-au modernizat cu bani de la bugetul local 304 km de rețea, dintre care 67 km din rețeaua primară, 237 km din rețeaua secundară. Cu doi ani compania în insolvență și alți doi ani cu bugetul primăriei tăiat la jumătate! Nicușor Dan mai bine le-ar reaminti bucureștenilor care nu au apă caldă cine a muncit pentru cele 300 milioane de euro fonduri europene, când a fost semnat contractul și de ce a început el lucrările abia după trei ani!”, adaugă Firea.

Sursa: https://www.romaniatv.net/gabfriela-firea-il-desfiinteaza-pe-nicusor-dan-dupa-cea-mai-mare-avarie-de-termoficare-din-bucuresti-bucurestenii-se-spala-la-ibric_8265037.html

Ultimă oră

Același autor