11.9 C
București
17 mai, 2024

Vești bune pentru bucureșteni! Compania Municipală Parking București SA anunță viitoare reduceri de costuri la plata prin SMS

Românii au fost învățați deja de ceva vreme să plătească bani pentru parcare în spațiile amenajate de Primărie. Acum, în favoarea cetățenilor, reprezentanții Companiei Municipale Parking București SA au solicitat furnizorilor de tehnologie să ofere soluții mai performante, dar și mai ieftine pentru bucureșteni!

02 mai 2024, 14:05

Românii au fost învățați deja de ceva vreme să plătească bani pentru parcare în spațiile amenajate de Primărie.

Nu mai este nimic nou în faptul că Bucureștiul e plin de autoturisme, mai ales că, statistic vorbind, o familie de patru persoane deține cel puțin două mașini în fața casei.

În curând, bucureștenii se vor bucura de scăderi la plata prin SMS

Acum, în favoarea cetățenilor, reprezentanții Companiei Municipale Parking București SA au solicitat furnizorilor de tehnologie să ofere soluții mai performante, dar și mai ieftine pentru bucureșteni!

„Compania Municipală Parking București SA va acționa întotdeauna în favoarea cetățenilor și nu în favoarea furnizorilor de tehnologie.

Având în vedere că metoda de plată prin SMS era singura pentru care nu exista o opțiune alternativă pentru cetățeni, Compania Municipală Parking București SA a solicitat și altor furnizori de tehnologie să ofere soluții cât mai performante și mai ieftine pentru plata parcării prin SMS în București.

În urma ofertelor primite, noi funcționalități pentru soluția de plată prin SMS, au fost asigurate pentru bucureșteni.

În urma introducerii competiției între sistemele și tehnologiile de plată prin SMS, s-au inițiat deja demersurile pentru implementarea unor scăderi de tarife la plata prin SMS.

Foarte curând bucureștenii vor putea utiliza metoda de plată a parcării prin SMS cu costuri reduse.

Vă asigurăm că nici un cetățean care plătește parcarea nu va fi amendat din cauza folosirii vreunei metode de plată”, se arată în comunicatul transmis de Compania Municipală Parking București SA.

Sursa: https://www.romaniatv.net/compania-municipala-parking-bucuresti-sa-anunta-viitoare-reduceri-de-costuri-la-plata-prin-sms-ce-trebuie-sa-stie-bucurestenii_8278816.html

Ultimă oră

Același autor