12.4 C
București
18 mai, 2024

Un bărbat de 33 de ani a fost răpit din fața unui bloc din București, torturat preț de câteva ore și apoi abandonat pe o stradă din Pipera

Situație șocantă în București. Un bărbat de 33 de ani a fost răpit din fața unui bloc și torturat. Ulterior, a fost abandonat pe o stradă din Pipera.

03 mai 2024, 13:49

Bărbat răpit din parcare aunui complex rezidențial din București

În acest moment se află în desfășurare o anchetă complexă, după ce un bărbat de 33 de ani a fost răpit și torturat ore întregi, apoi abandonat pe o stradă din Pipera, București. Tânărul a fost băgat cu forța într-o dubă, apoi abandonat pe străzi, în Sectorul 1. Acesta a ajuns în stare gravă la spital.

Martor la răpire ar fost paznicul complexului din fața căruia a fost luat cu forța bărbatul. Acesta a sunta la 112, imediat ce duba a demarat în trombă de la fața locului.

Răpirea a avut loc chiar din parcarea subterană a complexului din Sectorul 1. Bărbatul a fost încătușat în dubă, pentru a nu riposta. La șapte kilometri distanță, victima a fost aruncată din dubă. Apoi, i s-a aplicat o corecție fizică brutală. După ce a fost abandonat pe străzi, bărbatul s-a târât până la o clădire din apropiere pentru a cere ajutor.

Tânărul a ajusn în stare gravă la Spitalul Elias din Capitală. Duba supsecților a fost găsită în spatele unei clădiri de birouri, într-o zonă cu vegetație.

„La data de 2 mai 2024, Poliția Capitalei – Secția 2 a fost sesizată, de către un agent de pază al unui complex de locuințe din Sectorul 1, despre faptul că un bărbat ar fi fost introdus într-o autoutilitară, împotriva voinței sale. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii secției menționate, care au demarat verificările, în vederea depistării autovehiculului în cauză.

În urma activităților specifice, la scurt timp, victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 33 de ani, a fost găsită de către polițiști din cadrul Secției 6, pe o stradă din Sectorul 1. Un echipaj de prim-ajutor i-a acordat acestuia îngrijiri medicale, fiind transportat la spital pentru investigații suplimentare. De asemenea, autoutilitara a fost identificată în proximitatea locului unde a fost găsită victima.

În acest moment sunt efectuate investigații, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sector 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în vederea depistării autorilor” , a transmis Poliția Capitalei.

Sursa: https://www.romaniatv.net/un-barbat-de-33-de-ani-a-fost-rapit-din-fata-unui-bloc-din-bucuresti-torturat-pret-de-cateva-ore-si-apoi-abandonat-pe-o-strada-din-pipera_8279719.html

Ultimă oră

Același autor