21 C
București
29 aprilie, 2024

Gabriela Firea, după votul bugetului primăriei Capitalei / ,,Nu mai vrem mizerie, proiecte blocate din ambiții personale”

Publicat: 22/03/2024, 13:38

Gabriela Firea, fost primar al Capitalei, a precizat vineri, la scurt timp după ce bugetul a fost aprobat în Consiliul General, în unanimitate, cu 51 de voturi „pentru”, că acest lucru demonstrează faptul că există o majoritate responsabilă a consilierilor generali social-democrați și liberali.

Șefa PSD București spune că

astăzi duce banii Primăriei Capitalei către proiecte serioase și nu pentru evenimentele pe care primarul general le pregătea pentru campania sa electorală, iar decizia unanimă arată o responsabilitate a consilierilor PSD și PNL.

Consilierii generali social-democrați și liberali au arătat la ședința convocată astăzi că există o majoritate responsabilă în Consiliul General al Municipiului București, iar primarul general Nicușor Dan nu mai poate ignora solicitările bucureștenilor, a scris

Ea a mai continuat să spună că proiectele primarilor din sectoarele Capitalei, care au fost ținute la sertar de primarul general, vor fi deblocate.

Orașul în care trăim, muncim și ne creștem cu toții copiii a suferit suficient în acești ultimi ani! Nu mai vrem mizerie, proiecte blocate din ambiții personale, ci un proiect comun pentru o Capitală a viitorului, a mai notat Gabriela Firea.

CITEȘTE ȘI:

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri politice –

22 Mar, 14:15

Video –

22 Mar, 13:41

Magazin –

22 Mar, 13:26

Ultima oră

Actualitate –

22 Mar, 13:08

22 Mar, 12:54

22 Mar, 12:51

Sursa: https://www.gandul.ro/politica/gabriela-firea-dupa-votul-bugetului-primariei-capitalei-nu-mai-vrem-mizerie-proiecte-blocate-din-ambitii-personale-20171704

Ultimă oră

Același autor