17.8 C
București
4 mai, 2024

Victor Ciutacu: „Se-ncinge tărâța-n jucătorii campaniei pentru București. Şefii PSD și PNL joacă la totul sau nimic”

Mai este foarte puţin până la alegerile locale, dar jocurile nu sunt nici pe departe făcute, iar ultima sută de metri a ascuţit lupta de clasă între partidele din Coaliţie. Victor Ciutacu analizează poza momentului.

19 apr. 2024, 09:33

„Se-ncinge tărâța-n jucătorii campaniei pentru București. Nicușor e de neclintit, Piedone nu mai dă înapoi și își depune icrele la biroul electoral, Cîrstoiu s-a învârtoșat și s-a pus pe picioarele din spate, așteptând să fie dat afară ca Halagian odinioară în timpul contractului și cu despăgubiri. Numai că, din nefericire pentru el, drumul pare că i se înfundă.

Victor Ciutacu: „Ce soluții au PSD și PNL pentru deratizarea politică a Capitalei? Cea mai la îndemână e susținerea la vedere a lui Piedone”

Campania împotriva lui e atât de virulentă, iar campania lui e profund neconvingătoare și cu tușe groase de ridicol. Sondajele-i sunt atât de potrivnice, iar el s-a vulnerabilizat atât de tare, încât e greu de crezut că mândra coaliție PSD-PNL, care n-a știut cum s-o gonească pe Firea mai repede și mai departe, va mai merge pe mâna lui.

Ce soluții au

și PNL pentru deratizarea politică a Capitalei? Cea mai la îndemână e susținerea la vedere a lui Piedone”, a declarat Victor Ciutacu în direct la România TV.

„Aflat pe val, voinicul edil al Sectorului 5 e într-o perioadă politică mai mult decât fastă. Campania-i merge ceas și unde la inimă fix electoratul care vrea plecată cu orice preț de la butoane banda rezist a producătorilor de jeg și șobolani. Doar că, pe de o parte, Ciolacu e suficient de mândru să uite că a anunțat că după Piedone rămâne doar fumul grătarelor. iar ai lui Ciucă s-au trezit subit intelectuali subțiri și mai au un pic până-i fac direct campanie crețului olimpic la matematică. Varianta de back up e Robert Negoiță, pe cât de imprevizibil și smucit la prima vedere, pe atât de calculat ca jucător politic pe termen măcar mediu. Plus că, la fel ca și Piedone, în al cărui electorat va da cu siguranță iama, are niște mandate bune la sector. Doar că-i greu de controlat. Și sucit”, mai spune Victor Ciutacu.

„Una peste alta, șefii PSD și PNL joacă la totul sau nimic. O eventuală înfrângere a candidaților coaliției în fața dezastrelor administrative Nicușor Dan și Clotilde Armand, pe care i-au tocat patru ani, ar fi un rezultat politic dezastruos pentru liderii unei coaliții proiectată a funcționa pe termen lung. Și ar echivala, indiferent de scorul la europarlamentare, cu o adevărată moțiune de cenzură pentru tandemul Ciolacu-Ciucă. S-au unit doi elefanți ca să dea naștere unei furnici?”, conchide Victor Ciutacu.

Sursa: https://www.romaniatv.net/victor-ciutacu-se-ncinge-tarata-n-jucatorii-campaniei-pentru-bucuresti-sefii-psd-si-pnl-joaca-la-totul-sau-nimic_8256424.html

Ultimă oră

Același autor