20.7 C
București
4 mai, 2024

Tentativă de crimă, în plină zi, în Centrul Vechi din București! Victima a scăpat ca prin minune

Un nou incident șochează locuitorii din București! Un bărbat de 74 de ani a înjunghiat o femeie în plină zi. Aceștia se aflau pe străzile din Centrul Vechi, iar victima a scăpat printr-o minune.

24 apr. 2024, 19:22

În după-amiaza zile de 23 aprilie 2024, agitația obișnuită a străzilor din Centrul Vechi, din Sectorul 3 din București, a fost brusc întreruptă de un incident șocant. Un bărbat în vârstă de 74 de ani, fără niciun motiv aparent, a atacat cu brutalitate o femeie în vârstă de 57 de ani, înjunghiind-o în zona abdominală cu un cuțit ascuțit. Fără să cunoască victima sau să aibă vreo legătură cu ea, atacatorul încercat să urmărească victima, într-un magazin în care femeia a încercat să se adăpostească.

Din fericire, norocul a fost de partea femeii, care a reușit să se strecoare înăuntru și să ceară ajutor. Polițiștii au sosit la fața locului în timp util, găsind agresorul înarmat încă în zona respectivă. Parchetul Capitalei a confirmat că nu exista nicio legătură între cei doi implicați în incident, ceea ce a dus la concluzia că atacul a fost un act de violență aleatorie.

Femeia a fost imediat transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale urgente, în timp ce agresorul a fost reținut pentru 24 de ore. Cu toate acestea, judecătorul de la Tribunalul București a decis ulterior că este necesară arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile, pentru a preveni alte incidente similare și pentru a asigura siguranța publică.

„În data de 23.04.2024, în jurul orei 17,16, aflându-se pe o stradă din municipiul Bucureşti, Sector 3, inculpatul (un bărbat în vârstă de 74 de ani) a atacat-o cu un cuţit pe persoana vătămată (o femeie în vârstă 57 de ani) provocându-i o plagă înjunghiată în zona abdominală. Victima a fugit şi s-a refugiat în interiorul unui magazin din apropiere, iar inculpatul a încercat, fără succes, să o urmărească, fiind depistat la faţa locului de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi, având cuţitul asupra lui. Din datele existente, nu a rezultat vreo relaţie între inculpat şi victimă, atacul fiind unul întâmplător”, explică Parchetul Capitalei, într-un comunicat de presă transmis miercuri, potrivit

Sursa: https://www.romaniatv.net/tentativa-de-crima-in-plina-zi-in-centrul-vechi-din-bucuresti-victima-a-scapat-ca-prin-minune_8266366.html

Ultimă oră

Același autor