14.1 C
București
29 aprilie, 2024

Scene șocante în București. O femeie a fost agresată pe stradă de un bărbat, care ulterior s-a urcat pe mașina în care ea se baricadase și i-a parbrizul cu picioarele

Un bărbat de 36 de ani a fost arestat preventiv, fiind acuzat că a agresat-o pe fosta concubină, pe o stradă din cartierul Cotroceni. Femeia s-a încuiat în maşină, pentru a evita interacţiunea cu bărbatul, iar acesta s-a urcat pe capota maşinii, lovind cu picioarele parbrizul.

13 mart. 2024, 13:07

O femeie a fost agresată de fostul concubin, pe o stradă din Sectorul 5. De frică, femeia s-a baricadat în maşină. Agresorul s-a urcat pe capota mașinii, a lovit autoturismul cu picioarele, în timp ce o ameninţa pe femeie cu moartea.

Femeia și agresorul au avut o relație amoroasă în perioada 2021-2023, care a luat sfârşit din cauza consumului excesiv de alcool şi al comportamentului violent al bărbatului, spun surse judiciare citate de

La începutul lunii martie, bărbatul a sunat-o în repetate rânduri pe femeie, i-a trimis numeroase mesaje şi a postat pe Facebook o fotografie a ei, cu menţiunea ”dispărută”. De asemenea, ⁠i-a supravegheat locuinţa în mod repetat.

Luni, bărbatul a așteptat-o pe femeie pe stradă în timp ce ea mergea spre parcare și a devenit violent când a văzut-o. Femeia a încercat să îl evite și s-a urcat în mașină, asigurând portierele. Bărbatul le-a forțat și pentru că nu a putut intra peste ea în mașină, s-a urcat pe capotă şi a lovit parbrizul cu picioarele. A încercat să spargă geamurile laterale și a adresat femeii injurii şi ameninţări cu moartea.

Agresorul a fost arestat preventiv pentru hărţuire, ameninţare şi distrugere.

”La data de 12 martie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 17 Poliție au reținut un bărbat, în vârstă de 36 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal de hărțuire, amenințare și distrugere.

În fapt, la data de 11 martie 2024, în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Secției 17 Poliție au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din Sectorul 5, o femeie este agresată de către un bărbat.

Deplasându-se cu operativitate la fața locului, polițiștii au depistat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, bănuit de comiterea faptei.

De asemenea, a fost identificată și persoana vătămată, o femeie, în vârstă de 50 de ani. Din cercetări, s-a stabilit că, în timp ce victima se deplasa către autoturismul parcat pe o stradă din sectorul menționat, din spatele mașinii a apărut bărbatul de 36 de ani (fostul concubin), moment în care aceasta a evitat contactul cu el și a urcat în autoturism, asigurând portierele.

Ulterior, bărbatul ar fi încercat să forțeze portierele, după care s-ar fi urcat pe capotă și ar fi lovit parbrizul cu picioarele. De asemenea, în timp ce bănuitul încerca să spargă geamurile laterale, i-ar fi adresat femeii injurii și amenințări cu moartea.

Întrucât s-a constatat existența unui risc iminent, față de bărbat a fost emis un odin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, față de bărbat, magistrații au dispus măsura arestului preventiv, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 17 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de hărțuire în formă continuată, amenințare și distrugere”, a transmis Poliția Capitalei.

24 de mașini vandalizate pe o stradă din Arad

Polițiștii arădeni au fost sesizați miercuri dimineață despre faptul că, în noaptea de 12 spre 13 martie, persoane necunoscute ar fi distrus, prin tăiere, anvelopele a 24 de autoturisme, parcate pe strada Miron Costin, din Arad.

„A fost constituită echipa operativă, pentru efectuarea cercetării la fața locului și evaluarea prejudiciului”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Sursa: https://www.romaniatv.net/scene-socante-in-bucuresti-o-femeie-a-fost-agresata-pe-strada-de-un-barbat-care-ulterior-s-a-urcat-pe-masina-in-care-ea-se-baricadase-si-i-a-parbrizul-cu-picioarele_8191174.html

Ultimă oră

Același autor