13.6 C
București
8 mai, 2024

Sebastian Burduja, trei soluții pentru Capitală: “Bucureștiul civilizat înseamnă să ai acces la căldură și apă. Aceste soluții pot fi făcute în următorii patru ani”

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a fost invitat la Digi 24, acolo unde a vorbit despre cursa electorală, pe care acesta o consideră strânsă, dar și despre soluțiile pentru un București altfel, în viziunea sa. Ce a declarat ministrul Energiei.

26 apr. 2024, 19:27

Citește și

„Cred că sunt foarte bune. Discutăm de un tablou unde sunt trei candidați care fac parte din trecut și e candidatura mea care se bazează pe schimbare, pe o echipă și pe rezultatele pe care eu le-am avut. N-am fost ministru mult timp, dar am livrat performanță”, a declarat Sebastian Burduja.

„Motivul nesusținerii a lui Nicușor Dan de către PNL e că nu s-a înscris în PNL Principala problemă a administrației de astăzi a Bucureștiului e că nu a livrat”, a concis Sebastian Burduja.

Întrebat ”Cum evaluați mandatul doamnei Firea?”, Sebastian Burduja a răspuns:

„Dacă aș fi considerat că există o alternativă în persoana dânsei, nu m-aș fi înscris în această candidatură. Dacă ar fi fost o alternativă viabilă, aș fi fost de acord să fie candidat PSD – PNL. Au fost multe ezitări care au dezamăgit bucureștenii. Simt că e obligația mea de cetățean.

Sunt multe lucruri pe care nu le-a făcut Firea. Pe 9 iunie se va face această evaluare. Cred că România poate deveni un exemplu în care facem o campanie decentă, bazată pe soluții”, a fost părerea ministrului Energiei.

„Bucureștenii și eu am trăit în București. Dacă primarul ar fi performat nu am fi avut această întrebare, cine ar putea să conducă acum” , a mai declarat acesta.

Mesajul ministrului Energiei pentru Gabriela Firea

Printre altele, Sebastian Burduja are și un mesaj pentru Gabriela Firea, dar a răspuns și la întrebarea ”Ce consecințe ar putea exista dacă PNL nu reușește să obțină un scor de învingător”.

„Mesajul principal ar fi să avem o competiție corectă, bazată pe soluții și pe rezultatele fiecăruia în funcțiile pe care le-a avut. Eu am niște rapoarte pe câteva zeci de pagini. Eu aș întreba-o ce ar face mai bine sau ce n-a făcut în celălalt mandat și ar face în 2024.

Eu nu speculez, plec de la premisa că vom face tot ce e posibil să-i convingem pe bucureșteni că merită un primar care are rezultate.

Obiectivul meu e să dau tot ce am mai bun pentru a da bucureștenilor această alternativă”, a continuat Sebastian Burduja, la

Mai mult decât atât, Sebastian Burduja spune că deja a găsit trei soluții importante pentru București.

„Bucureștiul civilizat înseamnă să ai acces la căldură și apă caldă. Am un set de soluții care pot fi făcute în următorii 4 ani: fuziunea elcen termoenergetica, conectarea ceturilor… din banii bucureștenilor, reabilitarea rețelei, modernizarea cet urilor și exploatarea energiei geotermale. A vem această resursă verde în centrul capitalei

2. Bucureștiul trebuie să fie un oraș sigur. Bucureștenii au spus că, consumul de droguri e cea mai mare problemă.

Bucureștiul a devenit un oraș în care, dacă ești părinte și ai copil la școala, asta e principala temere a ta.

Poți să reformezi și să întărești poliția locală. polițiștii să fie în apropierea școlilor, în parcuri, poți să reformezi clădirile vechi, care au

devenit cuib pentru consumatorii de droguri. C ând rezolvi problemele simple, cureți clădirile, strada, elimini superficial și infracționalitatea. Primarul general poate să facă acest lucru, cu toate celelalte instituții implicate”, a concis ministrul Energiei.

Sursa: https://www.romaniatv.net/sebastian-burduja-a-gasit-solutia-tuturor-problemele-bucurestenilor-bucurestiul-civilizat-inseamna-sa-ai-acces-la-caldura-si-apa_8270860.html

Ultimă oră

Același autor