14.1 C
București
29 aprilie, 2024

Rareş Prisăcariu, puştiul-fenomen de la Românii au talent, şi-a schimbat viaţa radical. S-a mutat la Bucureşti şi vrea să devină actor sau politician

Rareş Prisăcariu a dezvăluit cum a evoluat viața sa în ultimul an, după ce a câștigat concursul de talente de pe Pro TV.

19 mart. 2024, 21:22

23 poze |

Vă mai amintiți de Rareş Prisăcariu, câștigătorul sezonului 13 „Românii au Talent”? S-a mutat în București și a început o nouă viață aici.

Premiul câștigat la ”Românii au talent” i-a adus notorietate, dar și dorința de a face mult mai mult pentru a-și îndeplini visul, acela de a deveni actor. Copilul din Botoșani s-a mutat împreună cu întreaga familie la București. Decizia a venit ca urmare a deselor activități pe care Rareș le desfășoară în capitala țării, fapt care se pare că îi afecta școala.

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la ProTV, Rareș Prisacariu a confirmat că nu mai este elev al școlii din Botoșani. În prezent, Rareș locuiește în București. Este în clasa a II-a și spune că a fost foarte bine primit de către noii colegi.

Rareş Prisăcariu, copilul de șapte ani care a câștigat „Românii au talent” și familia sa au primit o mulțime de aprecieri din partea diverselor persoane publice din țara noastră și din partea fanilor show-ului TV. Totuși, în mod surprinzător, la scurt timp a luat amploare și o mișcare de „opoziție”, care a lansat acuzații grave, inclusiv jigniri și ironii. Viaţa a mers mai departe.

Cu siguranță că vă mai amintiți de Rareș Prisăcariu, câștigătorul sezonului 13 „Românii au Talent”. Acesta a uimit publicul, dar și juriul cu capacitatea sa impresionantă de a reține și de a recita diferite poezii, proză și chiar monologuri, iubind lectura și având, la vremea aceea, la activ peste 200 de cărți citite. Se pare că competiția i-a schimbat viața micuțului, care, la un an distanță, a lăsat Botoșaniul pe București, unde a început deja să facă pași mici și preciși către o viitoare carieră strălucitoare.

„Am fost vocea personajului principal, un monstruleț. Nu a durat mult, nu mai știu. Vreau să-ți povestesc mai multe despre mutarea în București, stau în sectorul 2, mă descurc. Sunt în clasa a-2a, la fel ca la Botoșani. A fost foarte grea alegerea de a mă muta la București, pentru că la Botoșani e viața mea, acolo e casa, acolo am toată familia, dar dacă e să am multe evenimente, lipsesc de la școală, iar școala este cea mai importantă, pentru că nu ai de unde să le știi pe toate.”, a început să-i povestească Rareș Prisăcariu

În continuare, prezentatorul emisiunii l-a întrebat pe micuț dacă i-ar surâde la un moment dat să intre în politică, întrucât, consideră el, Rareș ar fi extrem de priceput pentru acest domeniu. Chiar dacă este abia clasa a doua, copilul nu exclude această posibilitate, însă spune că momentan nu ar fi pregătit pentru o astfel de provocare, chiar dacă are o capacitate intelectuală impresionantă.

„Mi-ar plăcea, dar cred că e prea mult, eu sunt un simplu copil, dar nu cred că sunt atât de pregătit să ajung în politică. Cătălin, vreau să-ți mai arăt ceva, acest sacou e special pentru emisiunea La Măruță și vreau să citești ce scrie aici.”, a continuat el.

„Scrie că e special pentru Rareș.”, a completat Cătălin Măruță.

Preocupările lui Rareș Prisăcariu sunt unele extrem de ample, la această etapă din viață. Astfel, tânărul spune că visează să devină actor într-o zi, motiv pentru care a început să pună bazele pentru această meserie încă de pe acum, pentru a putea în viitor să primească primul lui rol.

„La școală unii mă recunoșteau, alții poate au auzit de mine, doamna m-a recunoscut și ea, sunt ok, drăguți. Să știi că nu pot face o comparație între cei de la Botoșani și de la București, pentru că se vor supăra. În București nu e ca și cum nu fac nimic, sunt la Academia de Teatru și Film, merg la fiecare sfârșit de săptămână. Vreau să fiu actor, acesta e visul meu. Eu mi-am pus o dorință la Crăciun, acela de a-mi aduce un rol într-un film și cred că visul meu se va îndeplini. Eu fac și cursuri de jurnalism.”, a mai dezvăluit el.

Sursa: https://www.romaniatv.net/rares-prisacariu-pustiul-fenomen-de-la-romanii-au-talent-si-a-schimbat-viata-radical-s-a-mutat-la-bucuresti-si-vrea-sa-devina-actor-sau-politician_8203357.html

Ultimă oră

Același autor