11.8 C
București
19 mai, 2024

Pasagerii aflaţi în GARA de NORD au acum la dispoziție PANOURI DIGITALE cu informații despre călătoria în Bucureşti

Publicat: 06/05/2024, 11:10

Pasagerii aflaţi în Gara de Nord au posibilitatea de a afla toate informaţiile necesare continuării călătoriei în Bucureşti, prin intermediul panourilor digitale amplasate atât în zona Biroului de Informaţii, cât şi la fiecare ieşire, ca urmare a extinderii sistemului digital de informare.

Extindem sistemul digital de informare pentru călători şi în Gara de Nord, principalul punct feroviar de intrare şi ieşire din Capitală”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

El precizează că acum, pasagerii aflaţi în gară au posibilitatea să afle toate informaţiile necesare continuării călătoriei în Bucureşti, prin intermediul panourilor digitale amplasate atât în zona Biroului de Informaţii, cât şi la fiecare ieşire.

Tot de pe panouri călătorii pot afla şi cât timp mai este până la sosirea vehiculelor de pe respectivele linii în staţii, spre fiecare sens de mers”, mai afirmă primarul Capitalei.

CITEȘTE ȘI:

Absolventă a Universității de Stat din Republica Moldova, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Borșcevschi Olga a debutat în presă la televiziunea Realitatea TV Moldova și la site-ul Evenimentul

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Sport –

06 May, 11:34

Știri externe –

06 May, 11:03

06 May, 10:59

Ultima oră

Actualitate –

06 May, 10:15

06 May, 10:10

06 May, 09:41

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/pasagerii-aflati-in-gara-de-nord-au-acum-la-dispozitie-panouri-digitale-cu-informatii-despre-calatoria-in-bucuresti-20201607

Ultimă oră

Același autor