20.2 C
București
23 iunie, 2024

Acuzaţii de crimă de război în Ucraina după ce o maşină cu civili ar fi fost atacată de ruşi

Ucrainenii îi acuză pe militarii ruşi de încă o crimă de război. Asta după ce o maşină cu civili ar fi fost atacată de ruşi. Doi oameni au murit şi alţi doi au fost răniţi.

Doi civili au fost ucişi în timp ce plecau din Vovceansk, oraşul atacat de ruşi. Maşina lor a fost lovită de ruşi, potrivit oficialilor ucraineni, anunţă Sky News.

Procuratura Generală ucraineană a numit cazul crimă de război şi a anunţat că a fost deschisă o anchetă. Incidentul a avut loc joi în oraşul aflat aproape de graniţa cu Rusia.

Şoferul în vârstă de 70 de ani şi o pasageră de 83 de ani au murit la faţa locului, în timp ce alţi doi pasageri au fost răniţi, au declarat oficialii.

Autorităţile ucrainene au evacuat aproximativ 8.000 de civili din Vovceansk. Militarii ruşi controlează mai multe zone de la periferia oraşului ucrainean.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

astăzi, 22:02

astăzi, 21:56

Sursa: https://www.mediafax.ro/externe/acuzatii-de-crima-de-razboi-in-ucraina-dupa-ce-o-masina-cu-civili-ar-fi-fost-atacata-de-rusi-22381262

Ultimă oră

Același autor