21.5 C
București
29 aprilie, 2024

Gabriela Firea, PRIMA reacție, după ce a fost pusă pe lista de la europarlamentare/ ,,Nu abandonez Bucureștiul”

Publicat: 21/03/2024, 18:31

Gabriela Firea, președinte al PSD București, a primit un loc pe lista de europarlamentare și a declarat în fața jurnaliștilor de la palatul Parlamentului că nu este un premiu de consolare, ci mai degrabă o răsplată pentru munca sa din partid.

Nu cred că a fost nici premiu de consolare, nu a fost nici premiu de împăcare, nu a fost altceva decât o recunoaștere a muncii mele politice administrative.

La scurt timp,

le-a mulțumit colegilor într-o postare pe Facebook pentru nominalizarea sa.

Este un vot de încredere care vine după o perioadă în care am muncit mult pentru oameni, pentru echipa social-democrată, și mă onorează. Mă bucur că aportul meu, ca primar general, senator și membru al acestui partid nu a fost uitat, a scris Firea.

Gabriela Firea spune că va lupta în continuare pentru București.

Merg în Parlamentul European cu gândul, bineînțeles, la bucureșteni și mă voi lupta să putem aduce fonduri europene pentru a dezvolta și mai mult Capitala României. Îmi va fi de ajutor toată munca pe care am depus-o în mandatul de primar general, când am atras în București 1 miliard de euro fonduri europene nerambursabile. … Nu abandonez Bucureștiul. Rămân dedicată acestui oraș care mi-a devenit casă de peste 30 de ani! Am trăit și muncit în Capitală mai mult ca în orice alt oraș! Voi conduce mai departe Organizația PSD București cu la fel de multă pasiune și dăruire pentru oameni, a mai scris Firea.

CITEȘTE ȘI:

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Actualitate –

21 Mar, 20:07

Știri politice –

21 Mar, 20:06

21 Mar, 19:59

Ultima oră

Economic –

21 Mar, 19:44

21 Mar, 19:36

21 Mar, 18:49

Sursa: https://www.gandul.ro/politica/gabriela-firea-prima-reactie-dupa-ce-a-fost-pusa-pe-lista-de-la-europarlamentare-nu-abandonez-bucurestiul-20171242

Ultimă oră

Același autor