19.8 C
București
16 mai, 2024

Sebastian BURDUJA prezintă Planul pentru București / „Temelia pentru Bucureștiul Viitorului este acest Plan”

Publicat: 29/04/2024, 18:25

Sebastian Burduja prezintă, luni, programul electoral cu care intră în campania pentru Primăria Capitalei. Ministrul Energiei și-a depus candidatura pentru fotoliul de primar general sâmbătă, în prezența liderului PNL, Nicolae Ciucă.

Candidatul liberal a transmis că are „foarte multă energie și foarte multă dorință să lăsăm ceva în urma noastră”. Planul electoral al lui Burduja s-a transpus într-o carte numită „Planul pentru București”, unde sunt cuprinse „soluții concrete pentru Bucureștiul Viitorului”.

Am scris această carte pentru că am un vis: să ridicăm Capitala României mai sus decât a fost vreodată și să redescoperim plăcerea de a trăi aici, bucuria de a ne crește copiii aici și liniștea de a îmbătrâni aici. Este o carte pe înțelesul tuturor despre viziunea mea pentru București: ce trebuie să facem de acum înainte, privind spre viitor.

M-am apucat să o scriu anul trecut, punând pe hârtie parte din experiența mea ca expert în dezvoltare regională și urbană la Banca Mondială în SUA, precum și lecții din administrația centrală, de la cele două ministere pe care le-am condus: cercetare, inovare și digitalizare, respectiv energie. Veți regăsi și anecdote, și exemple de bune practici din marile orașe ale lumii, povestește Sebastian Burduja.

Temelia pentru Bucureștiul Viitorului este acest Plan, mai spune candidatul PNL.

Știre în curs de actualizare.

CITEȘTE ȘI:

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri politice –

29 Apr, 18:13

Social –

29 Apr, 18:08

Actualitate –

29 Apr, 18:04

Ultima oră

29 Apr, 17:52

29 Apr, 17:47

29 Apr, 17:43

Sursa: https://www.gandul.ro/politica/sebastian-burduja-prezinta-planul-pentru-bucuresti-temelia-pentru-bucurestiul-viitorului-este-acest-plan-20197403

Ultimă oră

Același autor