17.8 C
București
18 mai, 2024

Gabriela FIREA către soțul său, Florentin PANDELE: Nu te mai transforma în avocatul și purtătorul de CUVÂNT al meu!

Publicat: 05/05/2024, 23:11

În ziua de Paști, candidata PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, împreună cu soțul său, primarul Orașului Voluntari, Florentin Pandele, și-au deschis ușile casei și inimile în fața ziariștilor de la Antena 3 CNN, cărora le-au făcut câteva mărturisiri, în cadrul emisiunii realizată de Berta Popescu.

Deși își iubește foarte mult soția, după cum a mărturisit, soțul Gabrielei Firea, adică primarul Pandele, nu a fost de acord cu o nouă candidatură a acesteia pentru Primăria Municipiului București. Acesta își menține opinia pe care a mai spus-o cu voce tare și cu altă ocazie. Contracandidații soției sale au speculat de multe ori ideea potrivit căreia în spatele candidaturii Gabrielei Firea s-ar afla, de fapt, Florentin Pandele.

Am făcut o mare greșeală că am fost de acord la începutul începutului cu Gabriela să intre în politică. Eu am făcut o mare greșeală. De ce? Pentru că, să mă ierte telespectatorii pentru că dumneavoastră ne-ați provocat și ne-ați adus pe tărâmul politic să schimbăm câteva fraze. Deci nu este inițiativa mea, așa că vă asumați lucrul ăsta, până și faptul de a fi certat! Scurtez. Doamnă, nu am fost de acord ca Gabriela să candideze la primărie. De data asta, Gabriela mi-a spus așa de mai multe ori în ultima vreme. „Te rog frumos, când vine vorba de politică și de intențiile fiecăruia dintre noi, să vorbești numai în dreptul tău!”. Nu te mai transforma în avocatul și purtătorul de cuvânt al meu!

În perioada în care soția sa nu era principalul favorit al PSD pentru o candidatură la Primăria Capitalei, primarul din Voluntari chiar a ținut să precizeze că acest aspect îl bucură foarte mult, deoarece Gabriela Firea va avea mai mult timp pentru familie.

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri externe –

05 May, 23:00

05 May, 22:54

05 May, 21:32

Ultima oră

05 May, 20:59

Actualitate –

05 May, 20:17

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/gabriela-firea-catre-sotul-sau-florentin-pandele-nu-te-mai-transforma-in-avocatul-si-purtatorul-de-cuvant-al-meu-20201243

Ultimă oră

Același autor