15 C
București
19 mai, 2024

Florentin Pandele, soțul lui Firea, mesaj pentru Piedone, Nicușor Dan și Burduja: „A făcut câteva greșeli, dar se iartă”

Publicat: 05/05/2024, 23:41

Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei, a transmis un mesaj rivalilor acesteia la alegerile pentru funcția de edil al Bucureștiului.

În cadrul unui interviu, desfășurat chiar la reședința familiei Pandele-

, soțul candidatei PSD la Primăria Capitalei și-a manifestat încrederea în capacitățile acesteia pentru șefia Bucureștiului.

Florentin Pandele a declarat că Gabriela Firea este un om politic foarte abil și e de părere că și contracandidații ei sunt conștienți de acest aspect.

„În spatele lui Firea nu e Pandele, ci e invers. Ei (n.r. – ceilalți candidați) nu o cunosc pe Gabriela Firea, nu știu ce om politic este Gabriela Firea, nu știu cât de puternică este Gabriela Firea, sau mai bine zis, știu ce fel de om este și le este teamă de ea.” a menționat Pandele.

În continuare, Florentin Pandele a transmis un mesaj de Paște tuturor candidaților, inclusiv lui Cristian Piedone, pe care îl consideră „un amic”, cât și lui Nicușor Dan, cel mai aprig rival al

la Primăria Generală. Pandele și-a exprimat aprecierea față de Sebastian Burduja, menționând că acesta a făcut câteva „greșeli”, care se iartă, datorită faptului că este „tânăr”.

„Fac acum o paranteză, le transmit tot binele din lume tuturor candidaților, amicului meu Cristian Piedone. Îi transmit tot binele din lume, la modul cel mai serios, cu toată inima domnului Nicușor Dan. Îi doresc sănătate dumnealui, soției, copilului, familiei lărgite. Îi transmit salutări și succes tânărului om politic, domnului Burduja, un tânăr de succes, a făcut câteva greșeli, după părerea mea, dar fiind tânăr se iar se iartă și le doresc succes tuturor.”, a declarat Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea.

CITEȘTE ȘI:

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, și-a început cariera în funcția de redactor la MEDIAFAX și Antena 3.

A evoluat

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri politice –

06 May, 00:21

Știri externe –

05 May, 23:45

05 May, 23:44

Ultima oră

Actualitate –

05 May, 23:17

05 May, 23:11

05 May, 22:54

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/florentin-pandele-sotul-lui-firea-mesaj-pentru-piedone-nicusor-dan-si-burduja-a-facut-cateva-greseli-dar-se-iarta-20201513

Ultimă oră

Același autor