18.7 C
București
30 aprilie, 2024

East European Comic Con, la Romexpo – ECHO School, primul program de facultate în dezvoltarea jocurilor video din România, între participanţi

astăzi, 18:16

ECHO School, primul program de facultate în dezvoltarea jocurilor video din România, va participa la ediţia din acest an a East European Comic Con, desfăşurat la Romexpo, între 19-21 aprilie.

La standul dedicat ECHO School, participanţii vor avea ocazia să afle direct de la specialiştii din industrie ultimele noutăţi în game development şi detalii despre programele de licenţă, precum şi sfaturi pentru îmbunătăţirea portofoliului în artă şi animaţie.

Prezent de peste 50 de ani pe patru continente, Comic Con este cunoscut ca fiind un punct de întâlnire pentru pasionaţii de entertainment, jocuri video şi benzi desenate.

Ediţia din Bucureşti de anul acesta aduce împreună actori din seriale şi filme de renume mondial, precum „Harry Potter”, „Game of Thrones”, „The Originals” şi „The Witcher”.

Participarea ECHO School la Comic Con 2024 oferă ocazia pasionaţilor de jocuri video să exploreze oportunităţile educaţionale şi posibilităţile de carieră în domeniu. Sub îndrumarea experţilor din industrie, participanţii vor avea ocazia să afle informaţii despre programele de facultate, admitere sau structura portofoliului în cadrul sesiunilor de Q&A de la standul şcolii.

Activităţile pregătite de ECHO School includ:

Sesiuni de analiză a portofoliilor în artă şi animaţie

Sâmbătă, 20 aprilie, între orele 14:00 şi 16:00, respectiv duminică, 21 aprilie, între 12:00 şi 14:00, ECHO School oferă artiştilor emergenţi oportunitatea de a primi feedback constructiv pe lucrările lor. În cadrul acestor sesiuni, reprezentanţi recunoscuţi din industrie, precum George Munteanu, Game Art Director la Gameloft şi Adrian Cruceanu, Art Director în cadrul KillHouse Games şi owner RavenBit Studio, vor fi prezenţi pentru a analiza portofoliile şi a oferi sfaturi valoroase şi direcţii pentru îmbunătăţirea lucrărilor prezentate.

Artist in action

În a doua zi de eveniment, de la ora 11:00, vizitatorii vor avea şansa de a urmări un artist digital în acţiune, lucrând direct de la standul ECHO. Activitatea va fi proiectată pe un ecran, permiţând tuturor participanţilor să urmărească procesul creativ şi tehnica folosită în diverse programe de design.

Sursa: https://www.news.ro/cultura-media/east-european-comic-con-la-romexpo-echo-school-primul-program-de-facultate-in-dezvoltarea-jocurilor-video-din-romania-intre-participanti-1922401617152024041821561886

Ultimă oră

Același autor