13 C
București
17 mai, 2024

Situație penibilă în Primăria Capitalei, unde s-a defectat un closet: „Vas defect. Vă rugăm folosiți găleata”

Publicat: 30/04/2024, 15:16

Sorin Chiriță, fost city-manager al Capitalei, a postat pe Facebook o fotografie despre care susține că este realizată într-o toaletă din Primăria Capitalei, acolo unde angajații sunt sfătuiți să folosească o găleată, vasul de closet fiind defect.

„Primăria Capitalei: Nicușor Dan de la Promisiuni la Găleată Nicușor Dan, (încă) Primar General al Capitalei, cum poate să administreze Bucureștiul dacă nici măcar condiții minime în anul 2024 nu pot fi asigurate pentru angajații primăriei, toaleta fiind defectă chiar la etajul 2 în sediul primăriei. În loc să ofere condiții adecvate angajaților săi, aceștia sunt încurajați printr-un text să-și facă nevoile într-o găleată”, se arată într-o postare a lui

Fostul city-manager al Capitalei mai spune că este timpul ca Nicușor Dan să plece.

Găleată ar fi pentru a se turna apă în closet

„Această situație este departe de promisiunile lui Nicușor Dan, ce să mai vorbim de oraș. Cetățenii Bucureștiului merită mai mult. Fotografia de astăzi atașată acestei postări trebuie să fie un semnal de alarmă pentru bucureșteni. Dacă Nicușor Dan și echipa sa nu pot să gestioneze eficient chiar și aspecte elementare precum infrastructura sanitară internă, atunci cum poate să pretindă că se ocupă de problemele majore ale orașului? Este momentul ca Nicușor Dan să plece acasă pentru totdeauna”, se mai arată în postarea lui Sorin Chiriță.

Pe de altă parte, potrivit surselor Gândul, găleata din toaleta PMB ar fi pentru a se turna apă în closet, nu pentru ca angajații să-și facă nevoile în ea.

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Actualitate –

30 Apr, 17:14

Știri politice –

30 Apr, 17:02

30 Apr, 16:53

Ultima oră

Știri –

30 Apr, 16:33

30 Apr, 16:21

30 Apr, 16:05

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/situatie-penibila-in-primaria-capitalei-unde-s-a-defectat-un-closet-vas-defect-va-rugam-folositi-galeata-20198043

Ultimă oră

Același autor