19.5 C
București
27 aprilie, 2024

Ciolacu anunță modernizarea magistralei Berceni-Pipera și îl atacă pe Nicușor Dan: Sperăm la un primar care să poată gestiona metroul

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat în ședința de Guvern de joi că se va finanța un proiect în valoare de aproximativ un miliard de lei pentru modernizarea magistralei de metrou Berceni-Pipera. În acest context, l-a atacat pe Nicușor Dan care a declarat că refuză să preia metroul pentru că „nu are încredere în Guvern”.

„Avem azi pe listă și o investiție foarte importantă pentru bucureșteni. Modernizăm cea mai aglomerată magistrală de metrou, Berceni – Pipera.

Este un proiect de aproape un miliard de lei, finanțat mai ales din bani europeni. Recent, Nicușor Dan a recunoscut că nu e pregătit să preia metroul la Primărie.

Sper ca, din iunie, Bucureștiul să aibă un primar capabil, care să convingă Guvernul că vrea și poate gestiona acest serviciu public esențial unei capitale europene”, a spus Marcel Ciolacu, la începutul ședinței de Guvern.

În urmă cu două săptămâni, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat la Digi24, întrebat de ce a refuzat să preia metroul de la Ministerul Transporturilor, că nu are încredere într-un Guvern care nu a fost corect „cu subvenția la termie”.

„Ar fi bine ca Primăria să aibă și metroul, dar pentru asta

, iar eu n-am”, a spus atunci Nicușor Dan.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/ciolacu-anunta-modernizarea-magistralei-berceni-pipera-si-il-ataca-pe-nicusor-dan-speram-la-un-primar-care-sa-poata-gestiona-metroul-2730619

Ultimă oră

Același autor