12.6 C
București
10 mai, 2024

Nadal impresionează în victoria de la Madrid împotriva lui Alex de Minaur

Rafael Nadal a câştigat sâmbătă meciul din turul doi al Masters-ului de la Madrid împotriva favoritului 10, Alex de Minaur.

Aşa cum a promis antrenorul Carlos Moya, evoluţia lui Nadal împotriva australianului a foarte diferită de cea de la Barcelona.

În urmă cu ceva mai mult de o săptămână, spaniolul a jucat împotriva lui de Minaur la Barcelona Open şi a fost învins uşor, în două seturi. A fost un meci decent din partea celui care a câştigat de 22 de ori un turneu major, dar australianul a fost clar mai bun.

Meciul de sâmbătă a fost diferit, ceea ce Carlos Moya a prezis cu câteva zile înainte. Nadal s-a impus în două seturi, cu 7-6 (6), 6-3, după două ore şi trei minute de joc.

Setul inaugural a fost foarte strâns, cu un moment controversat, în care Nadal a protestat vehement la o decizie de arbitraj considerată incorectă. După câte două break-uri de fiecare parte, favoritul publicului a câştigat un tiebreak intens în care a ratat patru mingi de set.

Nadal a sărbătorit în uralele fanilor spanioli şi cu un moral ridicat în setul al doilea, a reuşit să facă break devreme.

Susţinut permanent de public, conştient că e posibil să asiste la ultima evoluţie a lui Nadal la Madrid, acesta a arătat un nivel foarte bun de joc, sub copertina trasă a arenei de la Caja Magica.

Spaniolul a reuşit să-şi câştige game-urile pe propriul serviciul, ceea ce a dus la câştigarea cu 6-3 a setului secund, la a doua minge de set şi de meci.

Tragerea la sorţi îi este favorabilă fostului lider mondial, el urmând să îl întâlnească în turul 3 pe argentinianul Pedro Cachin, care l-a eliminat pe Frances Tiafoe, favoritul 20.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Sursa: https://www.mediafax.ro/sport/nadal-impresioneaza-in-victoria-de-la-madrid-impotriva-lui-alex-de-minaur-22359576

Ultimă oră

Același autor