12.6 C
București
10 mai, 2024

O femeie influencer din Irak a fost împuşcată. Ea fusese acuzată de imoralitate

Om Fahad, o femeie influencer din Irak, a fost împuşcată mortal în faţa casei.

Anterior, ea a fost acuzată de imoralitate deoarece a publicat videoclipuri cu ea dansând, stând în faţa oglinzii sau conducând o maşină.

Poliţia irakiană a deschis o anchetă.

Sursa foto: X

Om Fahad a fost împuşcată de un bărbat înarmat aflat pe o motocicletă. Se pare că atacatorul neidentificat s-a prefăcut că livrează mâncare victimei, a explicat o sursă din domeniul securităţii, potrivit Sky News. Fahad a murit în maşina sa. În timpul atacului a fost rănit şi asistentul femeii. Poliţiştii au început o anchetă.

Fahad, care are aproape jumătate de milion de urmăritori pe TikTok, a devenit faimoasă pentru că a publicat videoclipuri în care dansează pe muzică irakiană. Recent, ea a dezvăluit imagini cu ea conducând o maşină şi pozând în faţa unei oglinzi. Fiecare videoclip a fost vizionat de sute de mii de ori.

În februarie anul trecut, Fahad a fost condamnată la şase luni de închisoare pentru că a distribuit videoclipuri despre care o instanţă a decis că au „discurs indecent care subminează modestia şi moralitatea publică”.

În 2023, guvernul irakian a lansat o campanie pentru a restrânge conţinutul de pe reţelele de socializare care contravine „moralei şi tradiţiilor” ţării. Ministerul de Interne a înfiinţat o comisie pentru a căuta clipuri „ofensatoare” pe platforme precum TikTok şi YouTube şi mai mulţi influenceri au fost arestaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Sursa: https://www.mediafax.ro/life-inedit/o-femeie-influencer-din-irak-a-fost-impuscata-ea-fusese-acuzata-de-imoralitate-22359554

Ultimă oră

Același autor