13.7 C
București
30 aprilie, 2024

Bucureşti: Trei tineri, membri ai unui grup de muzică trap, reţinuţi după ce ar fi ameninţat şi agresat alţi doi tineri/ Incidentul, filmat şi postat pe reţelele de socializare de agresori

astăzi, 16:57

Trei tineri cu vârste între 15 şi 17 ani, membri ai unei formaţii de muzică trap, au fost reţinuţi de poliţiştii din Bucureşti după ce, în luna decembrie, ar fi ameninţat alţi doi tineri şi i-ar fi agresat, folosind şi un spray iritant-lacrimogen. Incidentul a fost filmat şi postat de agresori pe reţelele de socializare.

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 11 Poliţie au pus în executare, miercuri, trei mandate de percheziţie domiciliară şi un mandat de aducere, într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

”În fapt, la data de 21 decembrie 2023, în jurul orei 20.30, un grup de tineri, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, s-ar fi deplasat în zona unei intersecţii din Sectorul 3, iar prin folosirea unor arme albe, ar fi proferat ameninţări şi ar fi agresat două persoane, incident ce a fost postat pe unele conturi de socializare ale bănuiţilor”, arată Poliţia Capitalei.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că faptele ar fi fost săvârşite de trei tineri, cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani.

”Probatoriul administrat a relevat faptul că, la data de 21 decembrie 2023, în jurul orei 20.30, în timp ce tânărul în vârstă de 16 ani se afla pe o stradă din Sectorul 3, fiind însoţit de ceilalţi doi bănuiţi, aceştia ar fi pulverizat spray iritant-lacrimogen asupra a doi tineri, ambii în vârstă de 18 ani, apoi i-ar fi agresat fizic. De asemenea, bănuiţii ar fi folosit şi obiecte contondente, în agresiunile săvârşite asupra celor două victime. Astfel, bănuiţii ar fi pus în pericol sănătatea şi integritatea corporală a persoanelor din zonă. Totodată, prin faptele lor, cei trei ar fi tulburat grav ordinea şi liniştea publică”, afirmă poliţiştii.

În vederea administrării materialului probator, miercuri au fost puse în executare trei mandate de percheziţie domiciliară, fiind identificate şi ridicate mai multe bunuri de interes în cauză.

Cei trei suspecţi au fost duşi la audieri, ulterior fiind reţinuţi pentru 24 de ore şi urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere legală.

Surse judiciare afirmă că suspecţii sunt membrii unei trupe de muzică trap, P2.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 11 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Capitalei.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/bucuresti-trei-tineri-membri-ai-unui-grup-de-muzica-trap-retinuti-dupa-ce-ar-fi-amenintat-si-agresat-alti-doi-tineri-incidentul-filmat-si-postat-pe-retelele-de-socializare-de-agresori-1922405717542024041621561757

Ultimă oră

Același autor