18.4 C
București
4 mai, 2024

Adelina Pestrițu s-a plimbat cu metroul în București. Vedeta a atras toate privirile. „Lumea adevărată se vede în afara confortului solitar al propriei mașini”

Adelina Pestrițu, care activează ca influencer, a renunțat la mașinile sale de lux și a ales să meargă cu metroul prin București. Influencerița a fost foarte apreciată de urmăritorii săi online pentru că a circulat cu transportul în comun.

22 apr. 2024, 16:28

Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, au ales ca în acest weekend să-și petreacă timpul la o cafenea din București. Amândoi s-au urcat în metrou și au circulat cu acest mijloc de transport până la destinație.

Adelina Pestrițu are 1,8 milioane de urmăritori pe Instagram, iar influencerița le-a arătat acolo fanilor ei cum a fost pentru ea călătoria cu metroul, cu care nu s-a mai plimbat de multă vreme.

Citește și

„Ne bucurăm că ai decis să folosești metroul. Să înțeleg că se întâmplă foarte rar și din acest motiv ai marcat momentul”, a scris o urmăritoare.

„Bravo, să mergeți mai des și în aglomerație dacă se poate, lumea adevărată se vede în afara confortului solitar al propriei mașini!”, a scris altcineva.

Adelina Pestrițu a fost destul de surprinsă să constate că, chiar și în weekend, era foarte aglomerat în metrou.

Vezi această postare pe Instagram

Câți bani câștigă Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu are o viață la care mulți doar visează. După ce a renunțat la televiziune, vedeta a început să se ocupe exclusiv de activitatea ei din online. S-a concentrat pe crearea de conținut și gestionarea propriului ei brand pe rețelele sociale.

Conform datelor furnizate de Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC), pentru Economica.net, firma Adelinei Pestrițu, Space Media Production, a avut o performanță financiară remarcabilă în anul 2022. Cu contracte de imagine bine plătite și activități în domeniul agențiilor de publicitate, firma a înregistrat o cifră de afaceri netă de 1,9 milioane de lei și un profit net de 1,18 milioane de lei în acel an.

Sursa: https://www.romaniatv.net/adelina-pestritu-s-a-plimbat-cu-metroul-in-bucuresti-vedeta-a-atras-toate-privirile-lumea-adevarata-se-vede-in-afara-confortului-solitar-al-propriei-masini_8260873.html

Ultimă oră

Același autor