17.8 C
București
4 mai, 2024

Accident teribil pe Autostrada București-Pitești! Un bărbat de 38 de ani și-a pierdut viața în mod tragic

Un șofer în vârstă de 38 de ani și-a pierdut viața într-un accident cumplit pe Autostrada București-Pitești.

23 apr. 2024, 21:58

4 poze |

Un tragic accident a avut loc marți seară pe Autostrada A1, la kilometrul 82, în județul Argeș, soldat cu decesul unui bărbat în vârstă de 38 de ani. Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de Poliție Autostrada A1 București-Râmnicu Vâlcea, vehiculul condus de către acesta, în direcția către Pitești, a pierdut controlul și a intrat în coliziune cu glisiera metalică dintre sensurile de mers ale autostrăzii.

„Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A1 Bucureşti-Râmnicu Vâlcea, s-a stabilit că un autoturism, având direcţia de deplasare spre Piteşti, condus de un bărbat de 38 de ani, din judeţul Argeş, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu glisiera metalică”, a transmis IPJ Argeş, potrivit News.ro.

La fața locului, în sprijinul echipajelor ISU Argeș, a fost trimisă și o autospecială de intervenție din partea ISU Dâmbovița. Pompierii prezenți au constatat că șoferul era încarcerat în interiorul autoturismului, iar în ciuda eforturilor depuse, viața acestuia nu a putut fi salvată.

„Echipajele sosite la locul intervenţiei au constatat că în interiorul autoturismului se afla o persoană încarcerată. Pompierii au efectuat manevre pentru descarcerarea victimei pentru care, din păcate, în ciuda eforturilor, nu au mai putut face nimic”, a arătat ISU Argeş.

Victima, în vârstă de 38 de ani, se afla singură în mașină în momentul accidentului. Pentru asigurarea desfășurării în bune condiții a investigațiilor, a fost întocmit un dosar penal conform articolului 192 din Codul Penal, iar ancheta continuă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs tragicul eveniment rutier.

Sursa: https://www.romaniatv.net/accident-teribil-pe-autostrada-bucuresti-pitesti-un-barbat-de-38-de-ani-si-a-pierdut-viata-in-mod-tragic_8264191.html

Ultimă oră

Același autor