31 C
București
14 iulie, 2024

Imagini terifiante cu Alex Dobrescu! Cu mintea afectată de „substanțe”, fostul iubit al Cristinei Cioran a făcut „show” grotesc în mijlocul Bucureștiului

Fostul iubit al Cristinei Cioran, Alex Dobrescu, a întrecut orice măsură! Ipostazele oribile în care a fost surprins în mijlocul Bucureștiului.

15 mai 2024, 08:53

8 poze |

Alex Dobrescu se pare că nu mai are nicio limită! Fostul iubit al Cristinei Cioran a fost surprins în ipostaze absolut șocante, de un grotesc greu de descris în cuvinte. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că bărbatul este total nonconformist, însă de această dată a întrecut cu mult măsura.

Alex Dobrescu nu mai ține cont de nicio regulă și face numai ce îl taie capul. De această dată, bărbatul a fost surprins, de către paparazzii

s, într-o stare avansată de euforie, iar lucrurile par cu totul scăpate de sub control. Nu știm ce substanță este responsabilă pentru starea lui, însă atitudinea fostului iubit al Cristinei Cioran este desprinsă din filmele de groază.

Acesta a fost văzut în centrul Bucureștiului, îmbrăcat în stitul caracteristic, cu haine largi, o pereche de pantaloni maro, un tricou mov, o jachetă, șapcă pe cap și o pereche de tenisi în picioare. Bineînțeles, că din „outfit-ul” lui nu lipsea nici accesoriul de bază, mai exact dispozitivul de supraveghere care i-a fost montat după ce a primit ordin de protecție. Bărbatul, în mod vizibil „aerian”, a început să sperie oamenii din jurul lui, care își vedeau liniștiți de viață.

SURSĂ FOTO

Deși, în mod normal, ar fi trebuit să se bucure de vremea frumoasă și să își vadă de treaba lui, Alex Dobrescu s-a apropiat de o femeie, care stătea liniștită alături de cățeii ei. Doamna, crezând că bărbatul vrea să interacționeze în mod pașnic cu animalele de companie, nu a avut inițial nicio reticență în a-l lăsa să vină aproape de ea. În mintea tulburată de substanțe a lui Alex Dobrescu se ascundeau, totuși, alte gânduri, pentru că acesta a început să gesticuleze în mod grotesc și să panicheze animăluțele. Femeia, speriată, a încercat să se apere, folosind chiar poșeta din dotare pentru a-l goni pe petrecăreț.

După acest gest, Alex Dobrescu s-a întins pe jos, pe iarbă, timp în care prietenul lui i-a făcut „morală”. La un moment dat, cei doi au plecat, din nou, la plimbare. Au găsit două scaune care, evident, nu le aparțineau, dar au petrecut câteva minute bune acolo relaxându-se. Într-un final, au plecat, însă fără să pară că ar avea o direcție anume.

Nu putem afirma cu siguranță care este motivul pentru care Alex Dobrescu a avut acest comportament, însă putem să îi recomandăm o serie de programe, susținute de ONG-uri și asociații, care îl pot ajuta să lupte împotriva abuzului de substanțe, pentru ca, pe viitor, astfel de episoade să nu mai aibă loc.

Sursa: https://www.romaniatv.net/imagini-terifiante-cu-alex-dobrescu-cu-mintea-afectata-de-substante-fostul-iubit-al-cristinei-cioran-a-facut-show-grotesc-in-mijlocul-bucurestiului_8296120.html

Ultimă oră

Același autor