12 C
București
26 aprilie, 2024

Veste proastă pentru Abu-Andrew Tate de la judecătorii Tribunalului București

16:50, 14 martie 2023

Update ora 16.50: Judecătorii Tribunalului București au respins astăzi cererea lui Andrew Tate Cobra Tate de punere sub control judiciar pe cauțiune. Acesta rămâe în arest.

„Mintea ta modelează modul în care vezi lucrurile, mintea ta este cea care dă sens de ce ți se întâmplă ceva. Mintea ta este cea care CREAZĂ realitatea. Înțelegi?”, este ce mai recentă postare a lui Andrew Tate pe contul său de Twitter.

Actualele mandate de arestare preventivă ale fraților Tate vor expira abia pe 29 martie 2023, dar cel mai probabil procurorii DIICOT vor cere prelungirea acestora.

Avocații celor doi frați au făcut pentru fiecare câte o cerere de înlocuire a arestului preventiv cu măsura controlului judiciar pe cauțiune. Consemnarea cauțiunii se face pe numele inculpatului, prin depunerea unei sume de bani determinate la dispoziția organului judiciar ori prin constituirea unei garanții reale, mobiliare ori imobiliare, în limita unei sume de bani determinate, în favoarea aceluiași organ judiciar.

Cererea lui Andrew Tate va fi judecată marți, 14 martie, la Tribunalul București, iar cea a fratelui său, Tristan Tate, este programată pe data de 15 martie. „Precizez că aceste solicitări, de altfel nici cele precedente, nu au ca obiect înlocuirea măsurii preventive în virtutea unor motive de ordin medical”, a afirmat Mateea Petrescu, director de comunicare angajată de cei doi frați britanici.

Sursa: https://www.curentul.info/actualitate/beciul-domnesc-pentru-fratii-tate-arest/

Ultimă oră

Același autor