21.7 C
București
5 mai, 2024

Un bărbat a murit în accidentul produs pe Centura Capitalei

Sursa foto: Hepta

Șoferul unuia din cele două autoturisme implicate în accidentul produs joi pe Centura Capitalei a murit, anunță IPJ Ilfov. Fiul acestuia, rănit în accident, a fost dus la un spital din București.

„La data de 25 aprilie a.c., în jurul orelor 11:33, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că pe DNCB din zona satului Rudeni s a produs un

rutier în care a fost implicate două autovehicule. La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Chitila și ai Serviciului Rutier Ilfov, care au constat că în urma accidentului rutier, a rezultat rănirea a două persoane, respectiv un bărbat și fiul acestuia, care se aflau într-unul dintre cele două autoturisme. Echipajele medicale sosite la fața locului au acordat manevrele de resuscitare celor două victime, pentru bărbatul respectiv(conducător auto), declarând ulterior decesul, iar minorul a fost transportat la un spital din București”, transmite IPJ Ilfov.

Celălalt șofer a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov efectuează de cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală gravă.

Știre inițială: Un accident grav în care au fost implicate o autoutilitară și un autoturism a avut loc joi pe Centura Capitalei. Două persoane sunt resuscitate de echipajele medicale prezente la fața locului.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul a avut loc pe Centura București, pe sensul Bragadiru – Chitila, în zona localității Dragomirești-Deal, județul Ilfov.

În accident au fost implicate o autoutilitară și un autoturism.

În urma impactului, două persoane care se aflau în autoturism necesită îngrijiri medicale, fiind supuse manevrelor de resuscitare.

Circulația în zonă se desfășoară dirijat, alternativ, pe celălalt sens.

Sursa: https://jurnalul.ro/stiri/observator/accident-centura-capitalei-963209.html

Ultimă oră

Același autor