13.9 C
București
30 aprilie, 2024

Soarta coaliției în cazul înfrângerii la Primăria Capitalei. Marcel Ciolacu: Poate nu ar fi rău să fie un alt lider al Opoziției

16.04.2024 21:49

16.04.2024 21:47

Inquam Photos / George Călin

Premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat care va fi soarta coaliției în cazul în care candidatul PNL-PSD pierde la alegerile pentru Primăria București.

Marcel Ciolacu, aflat în cadrul unei vizite de lucru în Statul Qatar, a fost întrebat de Roxana Neagu, redactor-șef DC NEWS, într-o discuție purtată cu jurnaliștii, care va fi soarta coaliției în cazul în care candidatul PNL-PSD va pierde la alegerile pentru Primăria Capitalei. Președintele PSD a lansat ideea că într-un astfel de caz ar putea fi „un alt lider al Opoziției”, fără a da mai multe explicații.

„Dacă pierde PSD-PNL la București, nu ar schimba asta soarta coaliției în ședința din 10 iunie?”, l-a întrebat Roxana Neagu. De altfel, ședința din 10 iunie este cea decisivă pentru alegerile din septembrie și decembrie, prezidențiale și parlamentare, iar întrebarea a venit în contextul în care amintim că încă se joacă potențialul candidat pentru Capitală, pentru că cel desemnat, Cătălin Cîrstoiu, nu confirmă procentual în sondaje.

„Poate nu ar fi rău să fie un alt lider al Opoziției” a răspuns Marcel Ciolacu, fără a oferi mai multe detalii.

Precizăm că discuțiile despre o posibilă înfrângere a coaliției la alegerile pentru Primăria București vin în contextul în care candidatul PSD-PNL, Cătălin Cîrstoiu, se confruntă cu critici, existând deja zvonuri că acesta ar urma să fie retras din cursa electorală. Dacă acest lucru se va întâmpla, mulți se întreabă dacă un nou candidat va avea timp să atragă votanți până la data alegerilor locale din România – 9 iunie 2024.

16 apr 2024, 21:47

Sursa: https://www.dcnews.ro/soarta-coalitiei-in-cazul-infrangerii-la-primaria-capitalei-marcel-ciolacu-poate-nu-ar-fi-rau-sa-fie-un-alt-lider-al-opozitiei_956149.html

Ultimă oră

Același autor