13.9 C
București
30 aprilie, 2024

Personajul controversat din spatele lui Nicușor Dan, care i-ar pregăti edilului un sediu de campanie într-o ambasadă din Dorobanți

Publicat: 17/04/2024, 01:27

Nicușor Dan, actualul edil al Capitalei, țintește un nou mandat de primar, așa că vrea ca sediul de campanie să fie unul cu totul special. Nicușor a fost surprins alături de oamenii din staff-ul său, în fața unei vile din zona Dorobanți, clădirea fostei ambasade a Indoneziei, potrivit Mediaflux.

a fost însoțit de oamenii de bază din staff-ul de campanie pentru a vizita o vilă superbă din zona Dorobanți, fosta clădire a ambasadei Indoneziei, notează

. Nicușor a fost surprins alături de șeful de campanie, Matei Păun, un afacerist controversat, al cărui nume apare în Panama Papers.

Păun a înregistrat, alături de alţi trei oameni de afaceri, societatea anonimă, off-shore, International Solutions LTD în Republica Seychelles. Acesta ar avea și conexiuni cu Rusia, prin intermediul afacerilor pe care le conduce. El a declarat, în trecut, că este co-fondator la BAC Romania (Balkan Advisory Company SRL, care se trage din BAC Irlanda), companie ce a făcut afaceri cu societăți din Federația Rusă.

Printre cei care l-au mai însoțit pe Nicușor Dan se numără Radu Cristian Jecan, președintele Asociatiei Esteticienilor din România, un cunoscut medic atât la nivel național, cât și internațional.

Din echipa de campanie a lui Nicușor Dan nu putea lipsi Florentin Bazgan, agent imobiliar, al cărui portofoliu include vânzarea sau închirierea unor imobile de lux din Capitală, mai arată Mediaflux.ro.

CITEȘTE ȘI:

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Vremea –

17 Apr, 10:09

Actualitate –

17 Apr, 09:55

17 Apr, 09:53

Ultima oră

Știri –

17 Apr, 09:52

17 Apr, 09:27

17 Apr, 09:25

Sursa: https://www.gandul.ro/politica/personajul-controversat-din-spatele-lui-nicusor-dan-ce-i-ar-pregati-edilului-un-sediu-de-campanie-intr-o-ambasada-din-dorobanti-20187977

Ultimă oră

Același autor