14.1 C
București
16 mai, 2024

Sebastian Burduja: „La Washington câștigam de trei ori mai mult decât acum. Să SCHIMB ceva pentru români, asta mă împlinește”

Publicat: 29/04/2024, 23:04

Sebastian Burduja a vorbit la România TV despre motivele ce l-au îndemnat să renunțe la funcția pe care o deținea la Banca Mondială de la Washington, USA, pentru a deveni ministru în România, cu un salariu de trei ori mai mic.

, ministrul Energiei și candidatul PNL la Primăria Capitalei, a declarat că a părăsit Statele Unite ale Americii, unde ocupa o funcție bine remunerată la Banca Mondială, pentru a aduce o schimbare benefică în România.

„Eu am stat niște ani într-o țară și m-am întors acasă în 2016, pentru a face această țară mai prosperă și să trăim mai bine aici.

În America în 2016, eram angajat al Băncii Mondiale la Washington și câștigam de trei ori mai mult decât câștig acum ca ministru. Pentru că ăsta e sensul vieții. Pentru mine să pot să schimb ceva în bine, pentru oamenii din jurul meu, pentru români, pentru bucureșteni, asta mă împlinește.”, a declarat

Sebastian Burduja și-a prezentat planul electoral pentru București

Una dintre prioritățile din proiectul lui Sebastian Burduja pentru reorganizarea Capitalei este lupta împotriva traficului de droguri și educarea adolescenților în ceea ce privește pericolul dependenților.

„Combaterea consumului de droguri este un lucru pe care Primăria îl poate face în dialog cu Ministerul de Interne. Ce poate face Primăria este să pună Poliția în proximitatea școlilor în zonele de risc și să le monitorizeze.

Ne trebuie programe în educație pentru consumatorii de droguri. Dacă pentru traficanți trebuie să avem toleranță zero, pentru copiii noștri, care au căzut victime consumului, trebuie să avem empatie.

Sunt case care au devenit focare pentru traficul de droguri. Este inacceptabil. Nu putem să tolerăm un București care arată în acest fel.”, a declarat Sebastian Burduja.

CITEȘTE ȘI:

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Sănătate –

29 Apr, 23:27

Știri politice –

29 Apr, 23:25

29 Apr, 23:00

Ultima oră

29 Apr, 22:35

Social –

29 Apr, 22:07

29 Apr, 21:26

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/sebastian-burduja-la-washington-si-castigam-de-trei-ori-mai-mult-decat-acum-sa-schimb-ceva-pentru-romani-asta-ma-implineste-20197660

Ultimă oră

Același autor