18.4 C
București
28 aprilie, 2024

Nicușor Dan visează la un nou mandat: „Evident că îmi doresc! Esenţial…

Nicușor Dan visează la un nou mandat: „Evident că îmi doresc! Esenţial este să nu lăsăm Bucureştiul PSD-ului”

13 iunie 2023

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că îşi doreşte să fie primarul dreptei unite şi în 2024.

Nicușor Dan spune că îşi mai doreşte un mandat de primar general al Capitalei pentru că a continua iniţiativele demarate.

„Evident că eu îmi doresc să continui nişte lucruri pe care le-am început, dar ce este important este cum va fi guvernat Bucureştiul în viitorul mandat 2024-2028. Eu cred că esenţial este să nu lăsăm Bucureştiul PSD-ului” a spus Nicuşor Dan, într-o intervenție la Digi 24.

El a evaluat pozitiv, marţi, faptul că sondajele arată că 40% dintre bucureşteni sunt mulţumiţi de direcţia în care merge oraşul, 50% nemulţumiţi şi 10% sunt între cele doua categorii. „Pe aprecierea activităţii mele cam tot pe acolo suntem”, a punctat primarul general al Capitalei.

El a spus că, potrivit ultimului sondaj pe care l-a văzut, are şanse să câştige un nou mandat de primar general dacă reprezentanţii PNL vin cu propriul candidat sau cu varianta în care susţin tacit un candidat al PSD.

Nicuşor Dan s-a arătat mirat de procentele pe care le are în sondaje fostul primar al Capitalei Gabriela Firea.

„Nu cred că există vreun parametru la care oraşul să fi stat mai bine în mandatul precedent. Într-adevăr, priorităţile asupra cărora noi ne-am concentrat nu au fost neapărat cele care se văd, ci au fost cele de funcţionare: reţeaua de termie, zona de infrastructură de tramvai, semaforizare inteligentă, care e blocată de şase luni la Curtea de Apel, toate acele faze pregătitoare ale proiectelor care se vor vedea într-un an, doi, trei”, a spus primarul general.

Urmărește România Liberă pe

Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.

15 iunie 2023

Protestele au izbucnit din nou la Varșovia și în alte orașe poloneze din cauza legii stricte a avortului din Polonia ce ar fi făcut…

14 iunie 2023

Avocata Alexandra Ciocodeică împreună cu avocatul Alexandru Păun, ultimul trimis în judecată de DNA, se judecă în mod regulat cu Unirea Shopping Center pentru…

Primăria Iași are în plan un proiect de investiţii de 400 mil. lei (81 milioane euro), ce urmează să fie finanţat de Compania Naţională…

Sursa: https://romanialibera.ro/politica/nicusor-dan-viseaza-la-un-nou-mandat-evident-ca-imi-doresc-esential-este-sa-nu-lasam-bucurestiul-psd-ului/

Ultimă oră

Același autor