19 C
București
4 mai, 2024

Marcel Ciolacu, laude pentru primarul Sectorului 4: Daniel BĂLUȚĂ merge cu pași repezi către al treilea mandat

Publicat: 24/04/2024, 13:26

Președintele PSD Marcel Ciolacu a participat miercuri, la prezentarea proiectelor de investiții realizate de primarul Daniel Băluță al Sectorului 4 și a spus despre edilul social-democrat că „merge cu pași repezi către al treilea mandat”.

Liderul PSD l-a ironizat pe Nicușor Dan, menționând problemele de la sistemul de termoficare din București.

Daniel Băluță este cel mai cool primar din România. Cum putea Băluță să ne reamintească de Nicușor Dan, decât să ne aducă într-un loc fără căldură.

Marcel Ciolacu a subliniat că „Daniel Băluță merge cu pași repezi către al treilea mandat”.

În primul mandat s-a ocupat de incendii și a construit o echipă performantă, atât pe depunere de proiecte europene, cât și pe implementare. Și-a făcut viziunea, deoarece toată viața a crescut și a trăit în Sectorul 4, a văzut cu exactitate nevoile bucureștenilor, a declarat liderul PSD.

El a adăugat că primarul Sectorului 4 a devenit numărul 1 în atragerea fondurilor europene în București.

În al doilea mandat a devenit numărul 1 în atragerea fondurilor europene în București și împreună cu colegul său și cu prietenul său Robert Negoiță au unit cele două sectoare, Sectorul 3 și Sectorul 4, prin performanță, dar mai ales au făcut un loc în care se poate trăi normal în București. Au suplinit neperformanța celor de la Sectorul 1 și Sectorul 2, a precizat șeful PSD.

CITEȘTE ȘI

Absolventă a Universității de Stat din Republica Moldova, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Borșcevschi Olga a debutat în presă la televiziunea Realitatea TV Moldova și la site-ul Evenimentul

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri politice –

25 Apr, 00:45

25 Apr, 00:35

Video –

25 Apr, 00:17

Ultima oră

25 Apr, 00:10

25 Apr, 00:02

24 Apr, 23:46

Sursa: https://www.gandul.ro/politica/marcel-ciolacu-la-bilantul-proiectelor-de-investitii-realizate-de-daniel-baluta-primarii-performanti-sunt-cei-care-fac-diferenta-20193543

Ultimă oră

Același autor