19.8 C
București
16 mai, 2024

Incendiu puternic izbucnit într-o clădire dezafectată din Bucureştii Noi! S-au produs cel puţin 3 explozii, sunt degajări mari de fum. Locuitorii din zonă au primit mesaje RoAlert

Un incendiu puternic a izbucnit în zona Bucureștii Noi din Capitală, la doar câteva ore după ce o alta clădire, din cartierul Aviaţiei, a luat foc. Cel puțin 3 explozii au avut loc la clădirea dezafectată din Sectorul 1.

29 apr. 2024, 21:00

UPDATE: În momentul de față incendiul de pe strada Spicului este localizat. Datorită necesității unui volum considerabil de apă s-a suplimentat dispozitivul cu încă cinci autospeciale de stingere. În total au fost alertate 15 autospeciale de stingere cu apă și spumă.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Un incendiu s-a declanșat într-o hală dezafectată din zona Bucureştii Noi, luni seara. Flăcările au cuprins o suprafață considerabilă a clădirii, afectând aproximativ 800 de metri pătrați din acoperișul acesteia, ce are o suprafață totală de aproximativ 1.500 de metri pătrați.

Până în acest moment, nu au fost raportate persoane surprinse în incendiu. Autoritățile au trimis echipe specializate pentru a gestiona situația și pentru a preveni daunele suplimentare.

„ S-a produs un incendiu la o hală dezafectată, pe strada Spicului din Sectorul 1, care are o suprafață totală de aproximativ 1.500 mp. Arderea se manifestă pe aproximativ 800 mp, la nivelul acoperișului. Până în prezent nu sunt raportate persoane surprinse.

Intervenim pentru stingerea unui incendiu ce se manifestă la o hală dezafectată pe strada Spicului, din sectorul 1 al municipiului București.

La sosirea primelor echipaje de intervenție ardea la nivelul acoperișului pe o suprafață de aproximativ 650 m².

Au fost alertate trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară de intervenție și salvare la înălțime și o ambulanță SMURD. Datorită suprafeţei mari pe care se manifestă incendiul, dispozitivul a fost suplimentat cu încă 7 autospeciale de stingere ”, a anunțat ISU.

Pentru informarea si avertizarea populatiei din zona a fost remis un mesaj prin sistemul RoAlert.

Sursa: https://www.romaniatv.net/incendiu-puternic-izbucnit-intr-o-cladire-dezafectata-din-bucurestii-noi-s-au-produs-cel-putin-3-explozii-sunt-degajari-mari-de-fum_8275165.html

Ultimă oră

Același autor