14.1 C
București
25 aprilie, 2024

Încă o lovitură de la judecătorii Tribunalului București pentru frații TATE

19:00, 11 ianuarie 2023

Tribunalul Bucureşti a respins, miercuri, cererea fraţilor Andrew şi Tristan Tate, prin care milionarii britanici solicitau ridicarea sechestrului pus pe averea lor de către DIICOT.

Procurorii au sechestrat la începutul lunii ianuarie 15 maşini de lux şi 10 imobile, case şi terenuri, deţinute de fraţii Tate în România.

Acestea vor fi depozitate pe durata anchetei și a procesului în curtea inspectoratului județean de Poliție. La finalul procesului penal ori acestea vor fi înapoiate proprietarilor, ori vor fi valorificate.

Frații Tate dețin un Bugatti Chiron de 3,48 milioane de euro, un Rolls Royce Wraith de 360.000 de EURO, două Ferarri de peste o jumătate de milion de EURO, un McLaren 765LT în valoare de 360.000 euro și un Porsche GT Street de 300.000 de euro.

Eugen Vidineac, avocatul celor doi frați a explicat ce înseamnă sechestrul asigurator.

”În situația în care există pretenții civile din partea persoanelor vătămate ce vor fi exprimate în cadrul dosarului penal și dacă vom avea de-a face cu o hotărâre de condamnare, este pentru îndestularea acestor pretenții. Iar de pe altă parte, dacă vom avea de-a face cu pronunțarea unei soluții de condamnare pentru infracțiuni din care s-ar fi obținut venituri ilicite, ar face obiectul confiscării speciale”.

Pentru a se stabili prejudiciul adus bugetului statului prin comiterea unei eventuale infrecțiuni de evaziune fiscală ți/ sau spălare de bani, trebuie efectuată o expertiză contabilă care poate dura ani, iar o decizie definitivă în acest dosar se va obține după minimum 10 ani.

Și dacă vor fi achitați, procesul va dura ani de zile iar mașinile lor nu vor mai valora mare lucru atunci.

Vezi în continuare o filmare în garajul lui Andrew Tate cu bolizii săi de lux:

Sursa: https://www.curentul.info/actualitate/inca-o-lovitura-de-la-judecatori-pentru-fratii-tate-dupa-cea-de-mentinere-in-arest/

Ultimă oră

Același autor