15 C
București
8 septembrie, 2024

Gabriela Firea promite construirea unui nou aeroport în București: „Avem susținerea premierului Ciolacu”

Gabriela Firea, candidat la primăria Capitalei, din partea PSD, anunță că are în plan construirea unui nou aeroport în București.

17 mai 2024, 15:03

Gabriela Firea, candidat la primăria Capitalei, din partea PSD, vine cu un anunț surprinzător: construirea unui nou aeroport în București.

Anunțul a fost făcut de Gabriela Firea vineri, 17 mai, în cadrul unei conferințe de presă. Aceasta a susținut că are în plan realizarea aeroportului în sudul Bucureștiului, la granița cu Bulgaria. Proiectul ar fi realizat cu primarul sectorului 4, Daniel Băluță.

Gabriela Firea: „Un aeroport în sudul Capitalei este unul aşteptat de 20 de ani”

În cadrul conferinței, Gabriela Firea a subliniat necesitatea construirii aeroportului în zona de sud a Capitalei și a menționat că are sprijinul premierului Marcel Ciolacu. De asemenea, candidatul la primăria Capitalei a spus că aeroportul ar crește numărul turiștilor care ar ajunge în București pentru a admira frumusețea clădirilor, parcurile și Centrul Vechi.

„Acest proiect şi anume un aeroport în sudul Capitalei este unul aşteptat de 20 de ani. S-a vorbit mult despre necesitatea ca Bucureştiul să mai aibă încă un aeroport international pe lângă cel din nordul Capitalei, Otopeni, Henri Coandă. S-a vorbit mult şi s-a făcut, din păcate, puţin. Mă bucur să fi putut ajuta cât de puţin, şi sper să o fac mai mult în perioada următoare, ca acest proiect să prindă aripi, să prindă contur şi să să fie şi realizat. Odată intrat pe mâna colegului meu, Daniel Băluţă, şi a echipei sale şi odată având garanţia susţinerii Ministerului Transporturilor şi, de asemenea, susţinerea premierului Ciolacu pe care o avem. Am discutat chiar astăzi despre acest obiectiv. Sunt absolut convinsă că, într-un timp foarte scurt, aş spune chiar record, ne vom întâlni în aceeaşi formulă la inaugurare”, a spus aceasta.

Președinta PSD nu a uitat să menționeze și problema traficului, care este prioritară.

„În următoarea perioadă ne-am propus ca împreună să prelungim metroul, tot ceea ce înseamnă reţeaua de metrou a municipiului Bucureşti şi aici vreau să îl felicit pe colegul meu, domnul Daniel Băluţă, primarul sectorului 4, care deja are un avans prin M4 şi în continuare magistralele 2 şi 7 trebuie să cunoască o dezvoltare.”, a subliniat Firea.

Sursa: https://www.romaniatv.net/gabriela-firea-promite-construirea-unui-nou-aeroport-in-bucuresti-avem-sustinerea-premierului-ciolacu_8301301.html

Ultimă oră

Același autor