20 C
București
5 mai, 2024

Cum a AFLAT Gabriela Firea că medicul Cîrstoiu este candidatul Coaliției, în locul ei: „Mi s-a spus: va trebui să desemnăm un candidat independent”

Publicat: 25/04/2024, 21:56

Gabriela Firea, candidatul Partidului Social Democrat la Primăria Capitalei, a vorbit la emisiunea lui Marius Tucă, în exclusivitate pentru Gândul, despre momentul în care Coaliția l-a propus pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile electorale.

Gabriela Firea, vicepreședintele PSD, a declarat că nu a participat la discuțiile ce au avut loc între membrii Coaliției, atunci când au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să candideze pentru rolul de primar al Capitalei.

„Decizia a fost în coaliție, discuții la care nu am participat, fiind implicată. Nu am fost invitată, deși sunt prin vicepreședinte al Partidului Social Democrat, dar atunci când se discuta situația Bucureștiului, nu eram invitată și într-un fel e mai bine că nu eram de față, pentru poate se considera că influențez într-un fel sau altul discuția sau este prea personală. Și atunci s-au dus la masa dezbaterilor la care participau liderii sondaje, cercetări care arătau că pentru a încerca să se mobilizeze ambele electorate din București, și cel social-democrat și cel liberal, ar trebuit ca acel candidat ales desemnat să fie independent, să nu fie din niciunul dintre cele două partide ca profil. Mi s-a spus: „va trebui să desemnăm un candidat independent”. Am fost anunțați în cadrul unei ședințe în care a trebui să-și validăm candidatura și am validat-o cu toții și pe urmă s-a organizat acel eveniment de prezentare oficială la Parlament la care au participat domnul Burduja., a declarat Gabriela Firea.

Gabriela Firea a precizat că, înainte de a afla că medicul Cătălin Cîrstoiu este noul candidat al Coaliției pentru Primăria Capitaleim, nu se vorbise în partid despre persoana acestuia.

„Nu discuții niciodată nu niciodată nu. ce am aflat doar așa, la nivel de sursă. Doar că au fost anumite analize cu privire la posibilitatea candidaturii din partea colegului meu, domnul primar de la Sectorul 4, Daniel Băluță și de asemenea au mai fost niște discuții privitoare la tot colegul meu, domnul primar de la Sectorul 3, Robert Negoiță., a mai adăugat Gabriela Firea

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook

, și pe canalul de YouTube

. ”Tineți aproape!”

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Video –

26 Apr, 00:03

Turism –

25 Apr, 23:15

Știri politice –

25 Apr, 23:11

Ultima oră

Vremea –

25 Apr, 22:52

Actualitate –

25 Apr, 22:42

25 Apr, 22:29

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/cum-a-aflat-gabriela-firea-ca-medicul-cirstoiu-este-candidatul-coalitiei-in-locul-ei-mi-s-a-spus-va-trebui-sa-desemnam-un-candidat-independent-20195045

Ultimă oră

Același autor