15 C
București
8 septembrie, 2024

Crimă șocantă lângă Parcul Crângași din București. Un bărbat de 46 de ani a murit după ce a fost lovit în cap cu bâte de doi tineri

Un bărbat de 46 de ani a murit, marți seară, după ce a fost bătut cu bestialitate de doi tineri, pe un bulevard din Sectorul 6, din București. Acesta ar fi fost lovit în cap cu bâte.

14 mai 2024, 23:11

Un bărbat de 46 de ani a fost omorât lângă Parcul Crângași din București

Un bărbat de 46 de ani din București a murit după ce a fost lovit cu bâte în cap de doi tineri.

„La data de 14 mai 2024, în jurul orei 20.25, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 20 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe un bulevard din Sectorul 6, un bărbat ar fi fost agresat fizic cu un obiect contondent, la nivelul capului, de către alţi doi bărbaţi. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţişti din cadrul Secţiei 20, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă” , a transmis, marţi seară, Poliţia Capitalei.

Crimă în Sectorul 6 din București

Potrivit oamenilor legii, la fața locului a ajuns și un echipaj de prim-ajutor, dar, în ciuda eforturilor depuse, a declarat decesul victimei. Cei doi tineri bănuiți de săvârșirea faptei au fost identificați și depistați, aflându-se la sediul secției.

„Cercetările sunt preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum şi dispunerea măsurilor legale care se impun. Trupul neînsufleţit va fi condus la Institutul Naţional de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei” , a mai transmis sursa citată.

Surse judiciare au precizat că victima are 46 de ani şi a fost lovită în cap cu bâte. Agresorii au 16 și 20 de ani.

Sursa: https://www.romaniatv.net/crima-socanta-langa-parcul-crangasi-din-bucuresti-un-barbat-de-46-de-ani-a-murit-dupa-ce-a-fost-lovit-in-cap-cu-bate-de-doi-tineri_8296042.html

Ultimă oră

Același autor