21 C
București
5 mai, 2024

Clotilde Armand: Marcele… ia-ţi un pix şi o hârtie şi scrie pe silabe: Fără penali în funcţii publice are la bază o iniţiativă cetăţenească ce are ca scop interzicerea cetăţenilor condamnaţi definitiv să mai ocupe funcţii publice în instituţiile de stat

astăzi, 21:41

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 din Bucureşti, trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, afirmă că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut reprezentanţii PSD. ”Marcele… ia-ţi un pix şi o hârtie şi scrie pe silabe: Fără penali în funcţii publice are la bază o iniţiativă cetăţenească ce are ca scop interzicerea cetăţenilor condamnaţi definitiv să mai ocupe funcţii publice în instituţiile de stat”, adaugă Armand.

”Inevitabilul s-a produs. Ciolacu prin partidul lui de politicieni «incoruptibili şi cinstiţi» au zis să-mi dau demisia pentru că au auzit şi ei de «Fără penali în funcţii publice». Aşa le-au zis consultanţii PSD PNL să strige de acum. Bineînţeles că mi s-a făcut din nou milă de Ciolacu”, a arătat Clotilde Armand, joi seară, într-o postare pe Facebook.

Ea a subliniat că iniţiativa ”Fără penali în funcţii publice” se referă la persoanele care au o condamnare definitivă.

”Marcele… ia-ţi un pix şi o hârtie şi scrie pe silabe: Fără penali în funcţii publice are la bază o iniţiativă cetăţenească ce are ca scop interzicerea cetăţenilor condamnaţi definitiv să mai ocupe funcţii publice în instituţiile de stat. Cât despre demisia mea… hmm. M-am gândit foarte bine şi vreau să vă transmit că mai stau pe aici. Aşa, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura. Nu mai plângeţi oameni buni din PNL PSD pentru că eu tot voi candida. Iar Marcel al vostru tot la covrigărie se întoarce”, a conchis Armand.

Procurorii au decis, joi, trimiterea în judecată a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Armand s-a desemnat manager al unui proiect şi a semnat patru dispoziţii prin care şi-a însuşit 18.720 lei.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a precizat că nu comentează trimiterea în judecată a edilului sectorului 1 Clotilde Armand, pentru că „e o doamnă”, în primul rând. „Părerea mea, să-şi ia un avocat bun, fiindcă a încălcat legea în mod evident”, a completat liderul PSD, care a adăugat că nu a avut niciodată covrigărie, referindu-se la mesajul lui Armand pentru el în care i-a spus că îl va trimite la covrigărie.

Sursa: https://www.news.ro/politic-intern/clotilde-armand-marcele-ia-ti-pix-hartie-scrie-silabe-penali-functii-publice-baza-initiativa-cetateneasca-scop-interzicerea-cetatenilor-condamnati-definitiv-ocupe-functii-publice-institutiile-stat-1922404125442024042121571665

Ultimă oră

Același autor