22.2 C
București
18 mai, 2024

Klopp, încrezător că succesorul său poate da lovitura cu „Liverpool 2.0”

Managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp, este încrezător că echipa din Premier League este bine pregătită pentru a face mari performanţe după ce va preda frâiele succesorului său la sfârşitul sezonului.

44 afișări

Klopp, care a anunţat în ianuarie că va părăsi echipa de pe Merseyside după nouă ani la conducere, este de aşteptat să fie înlocuit de olandezul Arne Slot. Slot va prelua o echipă care se află deja în primele etape ale unei transformări, în condiţiile în care Liverpool a semnat în acest sezon cu Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai, Ryan Gravenberch şi Wataru Endo, notează Reuters.

„Bineînţeles, nu este perfect, deoarece dacă ar fi fost aşa am fi avut cu cinci sau şase puncte mai mult şi am fi fost încă în lupta pentru campionat”, a declarat Klopp pentru Sky Sports într-un interviu publicat duminică. „Dar dacă derulezi înapoi la începutul sezonului, am numit-o Liverpool 2.0. Liverpool 2.0 nu se opreşte după ce plec. Este doar începutul unui alt proiect cu o echipă foarte bună.”

Managerul german a adăugat că nu şi-ar fi putut îndeplini munca 100% dacă ar fi rămas încă un an.

„Eram sigur că dacă nu luam această decizie acum, anul viitor ar fi putut fi dificil. Pentru asta, chiar trebuie să fii plin de energie. Optzeci la sută nu este suficient. Acesta este adevărul. Este prea mult. Este o muncă 24 de ore din 24, 7 zile din 7. (…) Am făcut-o pentru o perioadă destul de lungă de timp şi am ştiut că nu pot continua să o fac la standardul necesar pentru un club ca Liverpool”, a mai spus Klopp.

Liverpool, a treia în clasament, o întâlneşte duminică pe Tottenham Hotspur, ocupanta locului cinci, într-un meci de campionat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 13:27

astăzi, 13:23

astăzi, 13:17

Sursa: https://www.mediafax.ro/sport/klopp-increzator-ca-succesorul-sau-poate-da-lovitura-cu-liverpool-2-0-22368632

Ultimă oră

Același autor