19.2 C
București
27 aprilie, 2024

BREAKING NEWS

Situație critică cu apa caldă și căldura în spitalele din București! Dacă votanții lui Nicușor Dan stau în frig doar să-l facă, din nou, primar, în cazul bolnavilor, lucrurile stau diferit

22.03.2024 15:06

22.03.2024 15:00

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Trei spitale din Capitală au rămas fără apă caldă și căldură.

Spitalele Marie Curie, Victor Babeș și Colentina au rămas fără apă caldă și căldură, alte 600 de imobile aflându-se în aceeași situație.

Astăzi, Termoenergetica a transmis că există avarii în toate sectoarele din București, dar cele mai afectate sunt sectoarele 2 și 3. Compania a făcut publică și lista cu imobilele afectate de aceste probleme.

În cazul spitalelor, situația este critică, nu gravă!

De exemplu, la Spitalul Marie Curie sunt bebeluși bolnavi. Copilașii nu pot fi ținuți în asemenea condiții!

În general, pacienții nu pot sta în frig, dar cu atât mai mult copiii! Probabil vor fi aduse, de exemplu, aeroterme, dar există risc de tragedii pentru că în saloane sunt tot felul de aparate și se poate ajunge la suprasarcini.

În spitale, sunt și bolnavi care trebuie spălați înainte de internare. Vin oameni de peste tot. Pacienții trebuie spălați, îngrijiți, vorbim totuși de igienă.

Dacă votanții lui Nicușor Dan stau în frig doar să-l facă, din nou, primar, în cazul bolnavilor, lucrurile stau diferit. Pacienții nu pot fi spălați cu apă rece – indiferent că sunt oameni în vârstă sau bebeluși.

De asemenea, și medicii au nevoie de apă pentru igiena lor înainte de a opera un pacient! Și instrumentarul trebuie spălat. Nu este vorba despre confort, este vorba de siguranța pacientului. Să lași spitalele fără apă și căldură în această perioadă a anului este revoltător! Apa rece este… foarte rece, dar Nicușor Dan nu vede, nu aude.

22 Martie 2024, 15:00

Sursa: https://www.dcnews.ro/situatie-critica-cu-apa-calda-si-caldura-in-bucuresti-daca-votantii-lui-nicusor-dan-stau-in-frig-doar-sa-l-faca-din-nou-primar-in-cazul-bolnavilor-lucrurile-stau-diferit_953464.html

Ultimă oră

Același autor