18.9 C
București
29 aprilie, 2024

Bergodi s-a enervat la conferinţa de presă; Dan Şucu a anunţat că marţi se va lua o decizie privitoare la antrenorul Rapidului

ieri, 23:32

Cristiano Bergodi le-a reproşat jurnaliştilor prezenţi la conferinţa de presă că vor să îl înveţe fotbal, iar Dan Şucu, acţionarul majoritar al clubului Rapid Bucureşti, a declarat luni seara, după înfrângerea cu Sepsi, scor 0-1, că deciziile privitoare la antrenor se vor lua marţi.

Rapid a pierdut luni seara, pe teren propriu, scor 0-1, cu formaţia Sepsi Sf. Gheorghe, iar suporterii i-au cerut demisia antrenorului Cristiano Bergodi. Antrenorul italian a declarat la interviurile de după meci că nu îşi dă demisia, iar la conferinţa de presă a avut o ieşire nervoasă la adresa ziariştilor, întrebându-i dacă vor să îl înveţe fotbal pe el, antrenorul echipei. Bergodi a fost vizibil enervat de situaţia de la echipă şi a reacţionat aşa cum nu a făcut-o niciodată la conferinţele de presă anterioare.

„Tu me învăti futbol la mine???„, a răspuns el unei întrebări.

În acest context, acţionarul majoritar al Rapidului, Dan Şucu a făcut o declaraţie scurtă după meciul cu Sepsi: Mâine clubul va lua o decizie! Şucu a refuzat orice alt comentariu.

Sursa: https://www.news.ro/sport/bergodi-s-a-enervat-la-conferinta-de-presa-dan-sucu-a-anuntat-ca-marti-se-va-lua-o-decizie-privitoare-la-antrenorul-rapidului-1922403215032024042321559917

Ultimă oră

Același autor