14.6 C
București
26 aprilie, 2024

888poker LIVE a inclus Bucureștiul în circuit și în 2023, alături de Madrid, Londra și Barcelona

16:31, 21 decembrie 2022

888poker LIVE revine la București în 2023, cu un eveniment care pune din nou România pe harta jocului de poker la cel mai înalt nivel. Vara anului viitor va fi fără îndoială plină de variante de distracție pentru români, cu festivaluri de muzică, fel de fel de concerte și evenimente culturale și, iată, 888poker LIVE Bucharest Festival, între 8 și 14 august 2023.

Evenimentul din Capitala României va fi cel de-al 4-lea festival de poker live al anului organizat de cei de la 888poker. După succesul înregistrat în 2022 – nu mai puțin de 16 turnee găzduite de prestigiosul Marriott Sheraton Hotel din București – este de așteptat ca acțiunea să fie din nou la cote cel puțin la fel de impresionante. Se știe că festivaluri de poker de acest tip atrag an de an și mai mulți pasionați ai jocului, crescând nivelul de intensitate al momentelor.

Așadar, în programul cu evenimente de divertisment pentru 2023, apare și un festival pentru jucătorii de poker, la care se poate participa inclusiv prin calificare în campania online care va fi inițiată de cei de la 888poker, organizatorul 888poker LIVE Bucharest Festival. Participanții dornici să simtă atmosfera unui asemenea eveniment au șansa de a câștiga online pachete la turnee live 888poker, finalizând o serie de provocări.

Pokerul are mulți fani în România

Prin prisma 888poker LIVE Bucharest Festival, România este din nou într-un club select, alături de Spania și Marea Britanie, celelalte două gazde ale evenimentelor de acest gen în 2023. Programul 888poker LIVE pentru anul viitor include festivaluri de poker organizate în Madrid, Barcelona, Londra și București. Rezultă un an 2023 plin de evenimente de cea mai bună calitate în lumea pokerului de pe continentul european.

București este tot mai des gazdă pentru turnee internaționale de poker, dovadă fiind interesul mare al românilor pentru acest joc de abilități încadrat în categoria jocurilor de noroc. Pasiunea românilor pentru poker este alimentată și de resurse variate disponibile online, pe platforme licențiate de

. După cum este foarte bine cunoscut, piața românească de jocuri de noroc este complet reglementată și funcțională, jucătorii români putându-se bucura de experiențe legale și sigure în timpul liber, pentru distracție din plin, fără compromisuri.

Calendar 888poker LIVE 2023

888 poker LIVE promite un an de senzație, cu evenimente pline de farmec. Primul eveniment major din 2023 este 888poker Live Madrid Festival, organizat în perioada 13 – 23 ianuarie în Capitala Spaniei. Jucătorii de poker vor lua parte la acțiune la Casino Gran Via din Madrid, una dintre cele mai impresionante clădiri istorice din capitala Spaniei, situată chiar în zona centrală a orașului.

Main Event-ul

seriei de la Madrid are un fond de premiere garantat de 300.000 de euro. Vor exista o mulțime de sateliți de calificare la care se pot câștiga pachete de lux în valoare de 1.600 euro (buy-in 888 euro la turneu, 400 euro pentru cazare, 312 euro pentru călătorie și un Kit 888poker LIVE).

Urmează 888poker LIVE Weekend la Londra, în perioada 9-13 februarie. Apoi, între 13 și 24 aprilie are loc Festivalul 888poker LIVE London. Evenimentele sunt programate să se desfășoare la Cazino Grosvenor Victoria (The VIC). Tot în cel mai important oraș din Marea Britanie se va organiza 888poker LIVE London Festival în intervalul 13 – 29 septembrie 2023.

Nu în ultimul rând, trebuie amintit și cel de-al doilea festival de poker din Spania. Dacă în ianuarie se joacă la Madrid, în luna mai acțiunea se mută la Barcelona. Între 10 și 22 mai, pasionații de poker pot fi prezenți la 888poker LIVE Barcelona Festival, în

. Este ocazia perfectă de a vizita acest oraș și de a te bucura de obiectivele turistice consacrate și tot ceea ce oferă Barcelona, la pachet cu distracția la poker.

Marcă globală, 888poker este una dintre cele mai cunoscute rețele de poker din lume. Platforma de poker online 888poker este gazda divertismentului online în orice moment, în condiții sigure și plăcute. În mod frecvent, sunt organizate astfel de festivaluri de poker offline, pentru a duce distracția la un nivel superior. Inițiativa aduce de asemenea echilibru între pokerul jucat pe internet și cel care implică prezența în locații fizice.

Sursa: https://www.curentul.info/sport/888poker-live-a-inclus-bucurestiul-in-circuit-si-in-2023-alaturi-de-madrid-londra-si-barcelona/

Ultimă oră

Același autor