17.8 C
București
3 octombrie, 2023

WhatsApp lansează o nouă funcţie. Acelaşi număr de telefon pe 4 dispozitive

WhatsApp a lansat o nouă versiune beta care introduce Companion Mode. Funcţia permite utilizarea aceluiaşi număr de telefon pe mai multe dispozitive.

Noutatea face parte doar din actualizarea beta pentru Android, dar este posibil ca aceasta să fie extinsă şi la iOS, la lansarea globală.

Companion Mode a fost observat de site-ul de specialitate WabetaInfo, care a publicat câteva capturi de ecran unde explică cum se poate ataşa un alt telefon la cel principal.

La fel ca în cazul funcţiei „dispozitive conectate”, cu ajutorul căreia se poate accesa WhatsApp de pe un computer, fără a fi deconectat de la smartphone, există un cod QR generat de aplicaţie pentru cel de-al doilea dispozitiv.

Odată ce ataşarea este finalizată, se va vedea sincronizarea conţinutului de pe ambele telefoane sau tablete, operaţiune care va avea loc automat de fiecare dată când se deschide aplicaţia.

În acest moment, al doilea dispozitiv poate fi doar un telefon (sau o tabletă) Android, deoarece Companion Mode nu este încă disponibil pe WhatsApp pentru iOS. Cu toate acestea, cei care au un iPhone pot conecta deja un al doilea telefon Android, deoarece funcţia este activată pe Android. Limita dispozitivelor care pot fi asociate unui singur cont este de patru, fără a se face distincţie între smartphone sau tabletă, arată WabetaInfo.

Mesajele şi apelurile rămân criptate cu tehnologia end-to-end chiar şi atunci când se utilizează WhatsApp de pe un telefon mobil conectat: de fiecare dată când cineva trimite un text sau un conţinut, acesta este trimis către toate dispozitivele asociate, păstrând criptarea intactă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 14:27

astăzi, 14:11

astăzi, 13:54

Sursa: https://www.mediafax.ro/tehnologie/whatsapp-lanseaza-o-noua-functie-acelasi-numar-de-telefon-pe-4-dispozitive-21794140

Ultimă oră

Același autor