16.5 C
București
28 octombrie, 2024

Vine barza în canotaj. Vicecampionii olimpici Ionela şi Marius Cozmiuc vor deveni părinţi

În ziua în care sărbătoresc şapte ani de căsătorie, vicecampionii olimpici Ionela şi Marius Cozmiuc ne împărtăşesc o veste emoţionantă: vor deveni în curând părinţi.

Ionela Cozmiuc

Ionela, vicecampioană olimpică la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 în proba de dublu vâsle feminin categorie uşoară (LW2x), şi Marius, vicecampion olimpic la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 în proba de dublu rame masculin (M2-), aşteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil.

Vestea vine la scurt timp după ce Ionela şi Marius au decis să se retragă din activitatea competiţională, după o carieră impresionantă marcată de numeroase medalii la cele mai importante competiţii internaţionale. De-a lungul anilor, cei doi au purtat cu mândrie drapelul României şi au adus ţării noastre numeroase motive de bucurie.

„Suntem extrem de bucuroşi că vom deveni pentru prima dată părinţi şi că acest lucru s-a întâmplat atât de repede. Ne-am dorit din tot sufletul să avem un copil şi ne bucurăm mult de această perioadă. Câteodată nu ne vine să credem că este real şi îi mulţumim lui Dumnezeu pentru minunea din viaţa noastră!”, declară Ionela şi Marius Cozmiuc, conform Federaţiei Române de Canotaj.

Ionela şi Marius s-au cunoscut în cantonament şi au construit împreună o relaţie solidă, bazată pe încredere, respect reciproc şi pasiune pentru sport. Amândoi au fost determinaţi să atingă cele mai înalte performanţe în cariera sportivă şi, în paralel, şi-au dorit întotdeauna să îşi întemeieze o familie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 15:14

astăzi, 14:49

astăzi, 14:43

astăzi, 14:38

astăzi, 12:17

astăzi, 12:03

astăzi, 12:02

astăzi, 14:09

astăzi, 13:58

astăzi, 13:42

astăzi, 13:22

Sursa: https://www.mediafax.ro/sport/vine-barza-in-canotaj-vicecampionii-olimpici-ionela-si-marius-cozmiuc-vor-deveni-parinti-22527417

Ultimă oră

Același autor