21.5 C
București
29 aprilie, 2024

VIDEO | Șeful ANPC, scos la „interval” de un comerciant: „Nu mie frică bă frate de tine/ Hai să ne omorâm/ Eu fac nenorociri”

Publicat: 21/11/2023, 10:39

De multe ori, șeful ANPC este întâmpinat de operatorii economici cu huiduituri sau cu diverse scuze, atunci când îi prinde cu neconformități. De data aceasta, un comerciant a întrecut limita. În piața volantă din fața Academiei Militare, un comerciant l-a amenințat pe Horia Constantinescu că „nu îi este frică de el”.

cu peripeții al șefului ANPC, Horia Constantinescu, în piața volantă de lângă Academia Militară din Sectorul 5 al Capitalei. Acesta a verificat un operator economic care susținea că vinde produse tradiționale, când de fapt, acestea „nu sunt tradiționale”, susține șeful ANPC.

În filmarea publicată pe pagina sa de socializare se poate auzi cum comerciantul îl amenință pe Horia Constantinescu, ba chiar îi dă „interval” șefului ANPC. „Hai să ne batem”, i-a spus bărbatul.

Nu mie frică bă frate de tine, ești nebun? Nu mi-e frică, hai să ne omorâm! Mă duc la pușcărie, nu mi-e frică de tine. Sunt un nebun al Bucureștiului. (…) Eu fac nenorociri! , a scandat comerciantul la Horia Constantinescu.

Potrivit șefului

, la locul scandalului a sosit și un echipaj de poliție care i-a legitimat pe cei implicați în conflict. Bărbatul agresiv va trebui să răspundă în fața polițiștilor pentru comportamentul său.

Cu toate acestea, reprezentanții ANPC nu s-au lăsat intimidați și au aplicat mai multe sancțiuni operatorului economic agresiv.

CITIȚI ȘI:

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Gândul Green –

21 Nov, 11:00

Știri –

21 Nov, 10:57

Video –

21 Nov, 10:56

Ultima oră

21 Nov, 10:54

Știri externe –

21 Nov, 10:51

Actualitate –

21 Nov, 10:45

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/video-seful-anpc-scos-la-interval-de-un-comerciant-nu-mie-frica-ba-frate-de-tine-hai-sa-ne-omoram-eu-fac-nenorociri-20097383

Ultimă oră

Același autor