15.3 C
București
28 martie, 2024

VIDEO | Părintele Vasile Ioana, invitat la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene: ”Ascultăm muzică rock în post?”/ Părintele: ”Mă feresc de ceea ce mă influențează negativ”

Publicat: 26/02/2023, 22:56

Părintele Vasile Ioana, a fost invitatul lui Adrian Artene în cadrul podcastului

. Duhovnicul a deslușit misterul care face referire la ascultarea, în Postul Mare, a pieselor aparținătoare genului muzical rock.

Întrebat dacă în Post pe lângă a ne ruga și a asculta muzică bisericească, ascultăm și rock părintele a răspuns:

”În Post mai puțin. Dacă e o melodie care, spre exemplu AC/DS, omul ăla urlă acolo. Nu mai pot să-l ascult. În Post nu-l ascult. Te agită și nu-l asculți. Cumva, mă feresc de ceea ce mă influențează negativ. Și aici pot să ascult ceva liniștit. Ascultă o muzică ce-ți aduce pace. Muzica este a îngerilor și de aceea societatea modernă ascultă mai puțină muzică decât înainte. Hai să ascultăm mai multă muzică pentru că, ascultând muzică, îți vei asculta sufletul”, a spus părintele Vasile Ioana.

Totodată, parohul bisericii „Sfântul Nicolae Dintr-o Zi” a susținut că societatea modernă nu mai ascultă atât de muzică precum se obișnuia odinioară.

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Marius Tucă Show –

15 Mar, 22:31

Știri –

15 Mar, 22:24

Știri politice –

Ultima oră

15 Mar, 22:12

Actualitate –

15 Mar, 21:48

15 Mar, 21:30

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/video-parintele-vasile-ioana-invitat-la-podcastul-altceva-cu-adrian-artene-ascultam-muzica-rock-in-post-parintele-ma-feresc-de-ceea-ce-ma-influenteaza-negativ-19933530

Ultimă oră

Același autor