31 C
București
14 iulie, 2024

VIDEO Momentul în care un șofer este atacat în trafic, în București. Poliţia îl caută pe agresor

Poliţiştii Secţiei 18 Bucureşti fac cercetări, după ce în mediul online au apărut imagini cu doi bărbaţi care lovesc şoferul unei maşini care stă în coloană. ”Te omor!”, strigă unul dintre bărbaţi în timp ce sparge geamul şi înjură.

Poliţia Capitalei a transmis precizări, joi, după ce pe Facebook au apărut imagini cu doi bărbaţi care lovesc, prin geamul maşinii, un şofer, în timp ce se află în coloană.

Printre multiple înjurături, unul dintre bărbaţi strigă: ”Te omor!” şi sparge geamul din dreptul şoferului.

”Poliţiştii Secţiei 18 s-au sesizat din oficiu şi efectuează verificări pentru identificarea persoanelor implicate şi stabilirii condiţiilor în care s-a produs evenimentul, în vederea luării măsurilor legale”, a transmmis, joi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată de News.ro a precizat că cercetările sunt continuate de către Secţia 18 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria 5, pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/video-momentul-in-care-un-sofer-este-atacat-in-trafic-in-bucuresti-politia-il-cauta-pe-agresor-2833515

Ultimă oră

Același autor