11.8 C
București
18 aprilie, 2024

VIDEO | Caz ȘOCANT în București: Un bărbat a dat foc unor pubele aflate lângă o conductă de gaz, într-o parcare subterană. A asistat la intervenția pompierilor sosiți să stingă flăcările, iar apoi și-a luat o bere pentru a-și sărbători isprava

Publicat: 09/03/2023, 07:39

Caz incredibil în București. Un bărbat de 53 de ani a dat foc unor pubele care se aflau lângă o conductă de gaz, în parcarea subterană a unui bloc din Sectorul 2. A asistat la intervenția pompierilor sosiți să stingă flăcările, iar apoi și-a luat o bere pentru a-și sărbători isprava.

Surse din anchetă au precizat, pentru

, că, cel mai probabil

. De altfel, el nu a putut explica în fața anchetatorilor motivul pentru ca a dat foc acelor pubele.

S-a întors și a asistat la intervenția pompierilor

Conform imaginilor obținute de GÂNDUL din parcarea subterană a blocului din Sectorul 2, bărbatul dă foc unor pubele aflate chiar lângă țeava de gaz. De jur împrejur se află mai multe mașini parcate.

Norocul a făcut ca niște locatari să vadă fumul și să alerteze

și, astfel, s-a evitat o tragedie.

Culmea este că individul a revenit la locul faptei și a asistat la intervenția pompierilor care au lichidat incendiul. Ulterior, el

și-a cumpărat o bere și a sărbătorit ceea ce a făcut.

Surse judiciare afirmă că bărbatul ar fi fost cercetat în anul 2016, împreună cu fiul sau pentru o tentativă la omor.

Comunicatul oficial al Poliției

„La data de 4 martie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 Poliție au fost sesizați cu privire la producerea unui incendiu, în parcarea subterană a unui bloc din Sectorul 2, existând riscul extinderii la autoturismele din parcare și la instalația de gaze.

Echipajele de pompieri care s-au deplasat la fața locului au localizat şi lichidat incendiul, în urma evenimentului fiind distruse prin incendiere mai multe pubele din plastic.

Din datele și probele administrate în cauză de către polițiștii Biroului Investigații Criminale – Secția 8 Poliție a rezultat presupunerea rezonabilă că incendiul ar fi fost provocat de un bărbat, de 53 de ani.

În cursul zilei de ieri, cel în cauză a fost depistat și condus la sediul subunității pentru audieri. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Secția 8 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere”, a transmis, joi dimineața, Poliția București.

Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției

Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010.

Ulterior,

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Social –

21 Mar, 12:08

Actualitate –

21 Mar, 11:52

Marius Tucă Show –

21 Mar, 11:40

Ultima oră

Știri –

21 Mar, 11:38

21 Mar, 11:20

21 Mar, 10:52

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/bucuresti-barbat-dat-foc-pubele-aflate-langa-conducta-gaz-19939584

Ultimă oră

Același autor