31 C
București
14 iulie, 2024

UPDATE – Trafic feroviar oprit temporar pe ruta Vadu Lat – Zăvestreni după ce locomotiva unui tren privat de marfă s-a defectat. Trei trenuri de călători staţionează în gările adiacente / Traficul a fost reluat la 9.30

astăzi, 09:17

Traficul feroviar este oprit temporar sâmbătă, pe ruta Vadu Lat – Zăvestreni, după ce locomotiva unui tren de marfă s-a defectat. Trei trenuri de călători staţionează în gările Vadu Lat, Grădinari şi Videle.

– Trenul privat de marfă a fost retras din linie curentă, cele 3 trenuri de călători, care au staţionat temporar, şi-au reluat circulaţia pe firul II Vadu Lat – Zăvestreni, LA 9.30.

25 iunie – Medika TV –

. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

27 iunie – Maraton Profit News TV – Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

ŞTIREA INIŢIALĂ

– ”Traficul feroviar este oprit temporar pe intervalul VADU LAT – ZĂVESTRENI, din cauza unei defecţiuni la locomotiva unui tren privat de marfă, în apropiere de staţia Zăvestreni”, anunţă sâmbătă dimineaţă CFR SA.

Trenul privat de marfă va fi retras din linie curentă cu o locomotivă de ajutor din Chitila, dar până la finalizarea acestei intervenţii, următoarele trenuri staţionează temporar – IR 1591, care circulă pe relaţia Bucureşti Nord-Craiova, în Vadu Lat, R 9001 Bucureăti – Roşiori, în Grădinari şi IRN 79 în Videle.

Firul I Vadu Lat – Zăvestreni este închis pentru lucrări de tip QUICK WINS, precizează CFR SA.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/update-trafic-feroviar-oprit-temporar-ruta-vadu-lat-zavestreni-dupa-locomotiva-unui-tren-privat-marfa-s-defectat-trei-trenuri-calatori-stationeaza-garile-adiacente-traficul-reluat-9-30-1922401722002024060921638497

Ultimă oră

Același autor