16.8 C
București
25 aprilie, 2024

UPDATE Incendiu puternic în cartierul Rahova!

Sursa foto: Antena3 CNN

Un incendiu foarte puternic a izbucnit în București, în cartierul Rahova. Un nor mare de fum s-a ridicat începând cu ora 09:15. Primăria Sectorului 5 anunță anchetă pentru a stabili cauzele care au dus la declanșarea incendiului din Rahova.

Primăria Sectorului 5 anunță anchetă pentru a stabili cauzele care au dus la declanșarea

lui din Rahova.

Referitor la incendiul care a izbucnit luni diminineață la terasa unui bloc din Sectorul 5 al Capitalei, Primăria Sectorului precizează că incendiul a fost lichidat la scurt timp după ce s-a declanșat focul, pompierii intervenind cu promptitudine.

Nu există victime în urma incendiului produs la mansarda imobilului.

Primăria Sectorului 5 va acorda tot sprijinul necesar tuturor persoanelor afectate de incendiu.

„Organele abilitate au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele care au dus la declanșarea acestui incendiu”, se arată în comunicatul transmis de Primăria Sectorului 5.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Incendiul e vizibil din Bragadiru, vântul pare să poarte fumul spre șoseaua București- Măgurele.

Este vorba despre un bloc dn sectorul 5 aflat în renovare. Din primele informații se pare că

l a izbucnit pe terasa blocului. Fumul dens poate fi observat chiar din localitatea Bragadiru. Până în acest moment nu se cunoaște motivul izbucnirii incendiului.

”Am intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la terasa unui bloc în reabilitare, situat în str. Ene Modoran, sectorul 5.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafața de aproximativ 150 mp la nivelul acoperișului. Au fost alertate zece autospeciale de stingere cu apă și spumă, 3 autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare, Salvatorii și 2 ambulante SMURD.

În acest moment incendiul este lichidat, două cu persoane cu atac de panica sunt în grija ambulantelor. A fost afectata doar terasa blocului”, transmit pompierii.

Incendiu sector 5

Sursa: https://jurnalul.ro/stiri/observator/incendiu-puternic-in-cartierul-rahova-926829.html

Ultimă oră

Același autor